Webustad adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Maillerle ahlaksız şeyler gönderilebiliyor. Bence ülkemizde mail göndermek yasaklansın. Arama motorlarıyla kötü şeyler aranabiliyor. Hepsi kaldırılsın. Ha zaten internet nedir ki. Herkesin internet çıkışı filtrelensin (İran). Hatta internete girmek yasaklansın. Uydu diye bir şey çıkarmışlar arkadaş ya. Yabancı kanalları izleyip kötü etkileniyor insanlarımız. Uydu antenini de yasaklayalım bence (İran).

Bırakın insanlar kendi doğrularını kendileri bulsunlar. Yeter ki özgür olsunlar. İnternet sayesinde dünyaya gözü açık bakan insanlar olduğunu sandığım bir yerde bile, insanların zamanını nasıl geçireceğine bile karışmak doğru bulunur olmuş. Hayret.
Ağzını öpeyim, ne güzel söyledin öyle hocam! Hatta çamaşır makinası, bulaşık makinası, ampul (hayır, AKP'yi kastetmiyorum!) ve telefon kullanımı da yasaklansın. İnsanlar rahata alışıyor sonra.

Ve sanırım biri bana da -rep vermiş. Helal olsun!

Bence insanların özgürlüğünü kısıtlamaktansa aileler bilinçlendirilmeli. Ben amcamın 9 yaşındaki kızının kullandığı bilgisayarın facebook.com adresine girmesini hosts dosyasından engellemiştim. Kızı ağlamaya başlayınca zorla açtırttı siteyi bana. Kızı üzülmesin diye onun hayatını mahvediyor, farkında değil.