yiqiter adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Alabilirmiyim
tabiki alabilirsiniz sitemizi ziyaret etmeniz yeterlidir

BoSs35 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
sattığımız paketlerde kesinlikle cpu kısıtlaması yoktur
evt kısıtlama yapmıyoruz

yani bu benim sitemi kaldırcağı anlamınamı geliyor??
sitenizi bilmediğim için cevap veremedim kusura bakmayın

CenGaveR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben Hosting İşi Yapmıyorum Ama Bu İşten Ekmek Kazananlar İçin Yazık Valla.
YS Belgeniz Varmı ?
Vergi Levhanız Varmı ?
Konuda Belirtmediğinize Göre Yok, Yani Korsan İş Yapıyorsunuz Başkasının Ekmeğini Elinden Almaya Çabalıyorsunuz. ------
eger sitemize girmek lütfunda bulunsaydın tüm izin belgelerimizin olduğunu görebilirsiniz

TeknoServers adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kısıtlama yoksa %100 cpu kullanım izni öylemi ?
evet öğle

s3s adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
forum kurallarında hosting satmak için ysb vs olması gerekmiyormu.
ysb 1819

CenGaveR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Keşke Gerekse.
Ben Satmayın Demiyorum yapacaksanız İşi Bu Belgeler Olmalıki Elinizde Güvence Sağlayın Diyorum.
5 TL ye Host NErde Görülmüş ? CPU Sınırlaması Yok Diyorsunuz Hadi Ben Sizden Host Aldım Sitem %40 CPU Harcıyor Sunucunuzdada 30 Site Var Sunucunun %40 CPU'su Bana %60'ı Geriye Kalan 29 Siteye, Ondan Sonrada Hergün Birilerinin Sitesi Kapalı Kalacak Sunucuyla Bağlantı Kopacak Vs vs.
siz hostunuzu alın beğenmezseniz 30 gün içinde kayıtsız sartsız paranız iade

denizci88 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
CPU kısıtlaması yok diyorsan ve insanlar da senden hosting alıyorsa adını şimdiden "Hosting Şikayetleri" kategorisine yazdır.
hosting şikayetlerine düşecek kadar kötü hizmet verdiğimi düşünmüyorum oraya konu acmanız için actığınız hosta kesinlikle en az 3 gün ulaşamamanız gerekir bize ulaşamamanız gerekir fakat cep telefonumuz 24 saat acık sitemizdeki canlı destek nerdeyse sabah 10 gece saat 10 kadar acık tabi aksi bir sorun olmazmail yolu ilede ulaşabilirsiniz isterseniz bu hostu kullanan arkadslarla iletişeme gecmeniz için kendilerinden izin almak kaydıyla mail ve tel bilgilerini verebilirim sorun olup olmadığını sizlere benden daha iyi anlatıcağına eminim
bu arada benim kampanyaya verdiğim hostun miktarına lütfen dikkat edin 250 mb burda sizlerin beni eleştireceğinize lütfen bazı kampanyalara destek olun bakın orda biz bir limit koyduk adet konusunda vede bu belirli bir kampanyadır sizler bugun atıyorum buzdolabı alana televizyon veriyorlar onlarada bu sekildemi yaklasıyorsunuz yoksa hemen gidip bir tane alıyormusunuz sitemize girmeden bu hizmeti almadan eleştirmek en kolay yoludur arkadaslar neyse yazdıkca uzar bu konusmalar
bu kampanyadan yararlanmak isterseniz sitemizi ziyaret etmeniz yeterlidir

bu arada bu sekilde satış yapıyorum diye (-)rep veren arkadaslarımızada teşekkür ediyorum

Kemal CAN
Muzaffer Bilişim İnternet Hizmetleri