Bence Fenere TD alinmasin. Zaten alinacak adam en gec 2 sene icinde kovuluyor, hicbir futbolcunun TD'yi ciddiye aldigi, dediklerini yaptigi yok. Daum bile beni bi tek GS macinda dinlediler, sonra kafalarina gore taklmaya devam ettiler dedi. Aziz YIldirimla AYkut kocaman takim yapiyor, basarisiz olunca TD'yi kovuyorlar. Oh ne ala memleket. Alsinlar 3. ligten ortahalli agzi laf yapan ucuz ama kukla TD. Bosuna cok masraf masraf olmasin. TDye verilecek parayla Brezilya 2. lginden star futbolcu transfer ederler.
Daum neyi yanlis yapmista kovuluyor? ONu oynatti. bunu oynatmadi diye geyik yapmayin. 8 mac ust uste kazanan, ligte son 9 macta sadece 1 gol yiyen adam kovulur mu? Adamin cok iyi bildigi seyler var, uygulayabildigi zaman takimi ucuruyor. UYgulayamadigi zamanda takim bas ustu asagi gidiyor. Baskanin takimin performansinda niye bu kadar donemsel farkliliklar oluyor diye dusunmesi gerekirken, o kolayini secip, adami kovuyor. BAskan 13 yilda belki 10 tane TD degistirdi. YAhu bu 10 adamin hepsi mi yamuk? BIr tane duzgun TD yokmu bizim takimin basina gececek?
Bu adam 2004'te 76 puan yapti kovulmadi, 2005'te 80 puan yapti kovulmadi. 2006'da en yuksek performansina ulasip 81 puan yapti kovuldu. SImdide 74 puan yapti, kovuldu. Zico 70 puan yapti kovulmadi, 73 yapti kovuldu. Ben FB'nin TD secimlerinde objektif bir kriter olmadigini ve Aziz baskanin koltukta kalmak ugruna tercihler yaptigini dusunuyorum. Adam FB'nin uzun vadeli performansini degil, kendi koltukta kalma suresini optimize ediyor.
Aziz Yildirim FB'de birtek futbola karisiyor. FBnin en basarisiz bransi futbol. DIger tum branslari profesyoneller yonetiyor, hemen hemen hepsinde FB cok basarili. Aziz Yildirim futbol takiminda hicbirseye ellemesin, FBnin basina 2. ligten antrenor getirin, en kotu 5 yilda 2 kere sampiyon olur.