ilhan581 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
evet konuşmalar mevcut.saçma sapan konuşupda benim daha fazla sinirlerimi bozma.! engelli olsan dün msn listesinde seni aramaz! engelini kaldırırdım listede yoktun...ben sana açıklama ypamak zorundada değilim. adres benim adresim ister engeller ister silerim şuanda silik durumdasın. bilerek sildim üç kuruş için benimle konuşmadan durumu bilmeden sağa sola *********** diyen adamla benim işim olmaz. ayrıca msnden sağda nsoldan getirdiğin iki üç kişiylede kendini savundurma . ödemen yapıldımı ? olay bitmiştir. var yoluna git şimdi verdiğin itraderi,konuyu,sağa sola yazdıklarınıda düzenle. ödemen fazlasıyla yapılmıştır. senden,savcıdan,r10 dan korkacak halim yok Allahtan korktuğum için ödedim!!!! o bu duysun diye değil. son yazılışmdı bu sana. bi daha konuya cevap vs yazıp seviyesizlik yapmak istemiyorum. dediklerimi yap var yoluna git....

@ToPrAcK her kim olduğunu bilmiyorum fakat direk yorum yazdığın hiçbirşeyi bilmeden sazan gibi atladığın beli oluyr önce git msn konuşmalarını oku öyle gel cevap yaz buraya. dün ödemesi geçecekti adam gibi konuşsaydı .

aynı durum senin içinde geçerlli.

önce git msn konuşmalarını oku öyle gel cevap yaz buraya. dün ödemesi geçecekti adam gibi konuşsaydı .

Sana hiç bişey demiyorum hiç bişey.