yanlış biliyorsun yüksek kelime tanıma potansiyeline sahip ocr kurulu serverlerde kırılıyor..
captchakiller in sitesine girerseniz decode edebildigi ornek kodlar var. ornek bir kod yoksa decode edemiyor. daha once denemistim
kesinlikle ocr ile ve bir takım kodlar ile çözme yöntemleri var. ve o şekilde kıranlarda var bu doğru. Ama bu decaptcher ikincil olarak kesinlikle insan kullanıyor.
sitesindeki şu sözlerin tercüme edebilir misiniz:
Alıntı
Soru: Hi. I need to crack captcha. Do you provide a captcha decoders?
Cevap: DeCaptcher CAPTCHA solving is processed by humans. So the accuracy is much better than an automated captcha solver ones
hepsini geçin, benim ve tamerin gösterdiği örnekleri çözmek için gerçek bir akla ya da dünyanın en mükemmel yapay zekasına sahip olmak gerekiyor (:
Kodlar ya da bilgisayar ile eğik bükük bir yazıyı ya da rakamları çözebilirsin. Bu mantıkla benim resme koyduğum "only red" yazısınıda çevirmesi gerekiyordu.
ama burdaki çalışmada "only red" yazısını çevirmek yerine okuyup anladı ve resimdeki yanlızca kırmızı karakterleri bana gönderdi.
DeCaptcher bu konuda en mantıklı işi yapmış bence. gerçek insanlar kullanıyor ve bu sayede dünyadaki tüm güvenlik kodlarını kırdırabiliyor.