BuraqK adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
arkadaşlar mrb marka kozmetik olarak başımızdan kötü bişey gecti yıldıray(teknogame) arkadaş paramızı göndermedi biz sabrettik sürekli aradık ama cevap yok aslında belki 210 tl cok bi para degil ama gücümüze giden tek şey zaten alan arkadaşlar bilir ürünleri biz istanbuldan gödnerdik kargosunu biz yaptık yıldıray arkadaşca bizim sırtımızdan para kazandı halbuki biz ona güvendik para mevzusunda ürünleri gödnerdikten sonra ertesi gün yatırıyım dedi tamam dedik ama yok neticede aradık acmadı telefonları bizde son care r10 üye olalım dedk sagolsun r10 degerli üyeleri bizi davet ettiler hepsine cok tşk ediyorum arkadaşlar maksadım üye olarak insanları rencide etmek degil ama artık sabrında bi noktası var gerisi teknogame yıldıray arkadaşa kalmış paramızı gönderirse iyi olur en azından haram para yememiş olur marka kozmetik olarak hepinize cok tşk ediyorum işl satışlarımız başlıcaktır
normal şartlarda ürünü sizin üzerinizden sattığınız söylese denecek laf çok ama biz sadece kişiye güvendik. bu arada en son hangi kişilerin ürününü yolladınız? sadece soy ad olarak eklerseniz bilgi sahibi olabiliriz. eğer ki, kendisi ürünü yollamamış ve parayı belirttiğim hesaba yatırmamış ise sabit bilyoner hesabı var gerekli işlem yapılır.