Ben de bugün e-posta vasıtası ile Ceyhun Bey ile görüştüm ve güven vermediğini açıkça ifade ettim. Sizin de görüşlerinizi almak istiyorum. İşimize yarayacaksa hepimizin yarasın, korunmamız gereken bir şey ise hepimiz kaçınalım.
1. Öncelikle şu 100.000 hit olayına ben takıldım. Kendi sitelerinde kayıt öncesi "Hit almak için sistemi entegre etmeniz gerekli" demiyorlar, kayıt sonrası söylüyorlar. Kayıt öncesi bir sayfa hazırlamak bu kadar zor geliyorsa başka altından bir şey çıkar mı diye insan ister istemez düşünüyor.
2. İletişim sayfasına giriyorum, yurtdışındaki bir adres gözüküyor. Madem o kadar büyük şirket, neden Türkiye'ye bir ofis açmıyorlar ya da Türk çalışanları varsa herhalde evden çalışmıyorlar. Neden çalıştıkları ofisin adresi, telefonu yayınlanmıyor?
3. Ödeme için konuşma kartı şifresi gönderiliyormuş. 60TL'lik ödeme yapılacağını varsayarsak ödeme nasıl yapılacak? 60TL'lik kart bildiğim kadarı ile yok.
Ancak şu şekilde yapılabilir. Kişi örneğin 70TL'lik ödeme yapar, geri ödeme olarak biz hesabına Havale/EFT yaparız. Bu da ne kadar mantıklı bilmiyorum. O zaman alıcı da doğrudan Havale/EFT yolu ile ödeme yapabilir.