Hocam kafan mı güzel ? Dün demediniz mi ****** cevap vermezse yayınlıcaz akşam diye şimdi ne diye kıvırıyorusun Asena-Tanyeli gibi ? XeroX senin yazmanı istemiyor kişiliğinden süphemiz var çünkü. Evet dolandırıcısınız, evet CEM UZAN daha karakterli sizden adam yapmadım demiyo en azından

Daha fazla konuşturmayın beni. Nası bi firmasınız anlamadım ya Hala R10 buna nasıl izin veriyor bunuda anlamış değilim. Şimdi benim muattabım sen değilsin Patronun'un banı açıldığında yazsın bi zahmet konuya. Ben kimim diye soruyorsan araştır biraz
Hakaret içeren yazılarınız ile ilgili ekran görüntüleri ileride açılması muhtemel bir davada delil olarak kullanılması için kaydedilip avukatımıza verildi ve forum moderatörlerine ihbar edildiniz.
Sky mısın god musun nesin arkadaş çekil git şuradan senin sahtekarlıklarını yalanlarını yüzsüz pişkin laflarnını okumak istemiyorum. Siz kimsiniz ya, kim olarak hala konuşuyorsunuz. Üç kuruşluk değeriniz yok gözümde. Onun için sen boş yere klavye kasma.
Delil melil yok ortada hala dın dın ediyorsunuz delil koyacaz edecez zart zur falan falan diyerek. Arkadaşım olmayan birşeyi sergileyemezsin.
Sen bana göstermediğin delili forumda yayınlayamazsın. Madem delilin var göndersene delillleri hala çene yapıyorsun burada sahtekarlık yapıyorsun hala. Yahu çekil git şu konuya yazma daha asabı bozmayın , insanı dinden imandan çıkarma yeter artık!!!!
Aklımdan geçenleri klavyeye dökersem ne sen kalırsın ne altuğ kalır ne de geriniz kalırsınız. Beni burada küfretmek zorunda bırakmayın. Çekil arkadaş git konuya birşey yazma daha.
KİTLEYİN ŞU KONUYU ARKADAŞ BİR TANE BİLE YÖNETİCİ KALMADIMI ŞU FORUMDA...
Bu kişikik sorunu olan kişileri görmek yazılarını okumak istemiyorum ben...
Konunun kapatılıp kapatılmayacağına bu saatten sonra siz karar veremezsiniz. Bir dünya karalama yaptınız delilleri forum genelinde paylaşacağımız gün mü aklınıza geldi konunun kapatılması? Forum yetkililerinden ricam konunun biz ilgili belgeleri yayınlayana kadar açık tutulması yönündedir. Ayrıca yukarıdaki şahıs gibi sizinde hakaret içerikli yazılarınız ileride açılması muhtemel bir davada delil olarak kullanılmak üzere kaydedildi. Hem hile yapacaksın, hem hakaretler yağdırıp hemde firmamızı karalayacaksın sonra konu uzasın istemiyorum diyeceksin, üzgünüm çok geç.