CLoniSt adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba r10 forumunda 2006 yilindan bu yana onlineyim ve gelelim bu sahis ile olan diyaloga arkadaslar bu kisinin yani iftira duzenbaz kisinin sitesi 9 sayfaydi geldi sitesini cikarmami rica etti seodanismani@hotmail.com kisiye 350 tl kaptirdi geldi benim yapmami istedi yapdim sitesi 9 sayfadan 4 sayfa geldi sitesini tamamen sil bastan yapdim title herseyi adam bana is veriyorsa siteyi kurcalamayacak ben isimi yapiyorsam benden baska kimse girip ayari vs ile oynamicak bu sahis hergun sitenin temasi haber basliklari ivir vizir devamli oynadi ee sitem malum dustu site dusunce kufurler etti tehditler etti kendi acmis oldugum konuda loglari bana tesekur mesaji sitesi cikinca mevcuttur simdi bu sahisla gecen diger loglari paylasiyorum ve bana dolandirici diyip hakkimda atip tutan kisilerede ADAM OLUN karalama yapmayin

www.videosinema.net/yilmaz30.JPG
www.videosinema.net/yilmaz29.JPG
www.videosinema.net/yilmaz28.JPG
www.videosinema.net/yilmaz27.JPG
www.videosinema.net/yilmaz26.JPG
www.videosinema.net/yilmaz25.JPG
www.videosinema.net/yilmaz24.JPG
www.videosinema.net/yilmaz23.JPG
www.videosinema.net/yilmaz22.JPG
www.videosinema.net/yilmaz21.JPG
www.videosinema.net/yilmaz19.JPG
www.videosinema.net/yilmaz18.JPG
www.videosinema.net/yilmaz17.JPG
www.videosinema.net/yilmaz15.JPG
www.videosinema.net/yilmaz14.JPG
www.videosinema.net/yilmaz13.JPG
www.videosinema.net/yilmaz12.JPG
www.videosinema.net/yilmaz11.JPG
www.videosinema.net/yilmaz10.JPG

kendi acmis oldugum konuda bunla yasanan diyaloglar ve oraya atmis oldugum loglar sitesi cikinca tesekur ettigi mesaj hepsi vardir ben benim oynamis yapmis oldugum siteye baska bir kisi girip muadele ederse o siteye birdaha oynama yapmam bu sahis bu isleri cocuk oyuncagi saniyor ve - 2 itrader atip R10 yonetimi bu kisilere konusturma firsati veriyor

Buyrun siz karar verin hakliyi haksizi.
350 tl kaptirmadim o adami sen karaladin bana ondan al bana ver diye sohbet58 i sana 5 sayfada sohbetchath ida 3 sayfada verdim konusturacak tabiki r10 daki arkadasta bizde insaniz 175 euroyu kanitiyla koydum oratada simdi sahtekar kim bana hakaretler yagdirdin, ******** yalanci diye simdi soruyorum sana ******** dolandirici kim hem parayi ye hem is yapma 5 aydir ya deki su isi yaptim de bana dedinki tema yapilacak 3 defa bana tema yaptir madinmi biraz dogru olan site toplistle dedin demedinmi önemli degil anasayfadan okut daha iyi demedinmi yav sen ne karektersiz insansin sucunu kabullen kardesim yada deki acikca evet yedim is yapmadim de konu kapansin ödedim parayi orayada bak kyodum sende deki evet aldim ama su isi yaptim de yada göster link koy suraya ekledim de sonrada yok forumda banlayacaklarmis kardesim her hakkini savunan senin agzinla bnalnsin ozaman paralöari ye cik saglamimde ben her seyi kabullenerim oke ama sende sunu kabullen deki parayi aldim ama su is yaptim de elini ayagini öpeyim demedinmi sayfan 15 güne ziplar ve yorum yaz dedin senin agzinla ricanla yazdim 2 sefere yaz dedin yazmayinca buraya seni öven kelimeler beni banlatmadinmi sonrada msn den bekle actirayim actirdim gel demedinmi hemende arkasina para dedin bende 175 euroyu aldin hele biraz is yap yine atarim deyince artistlesip msn den silip itraderime neler msn den ne hakaretler yazmadinmi sadece seni allaha haval ediyorum allah bana saglik sihat versin o parayi yine kazanirim ama sen hep baskasina muhtac ol yalancilikla sürün bu dilegim sunuda bilki buradaki seocu olan gercek arkadaslarinda güvenini yitirtme lanet olsun senin gibi insan haksizsam haksiz desinler benimde bana haksiz diyenlere tek kelime soruyorum bu kadar parayi yiyen insan ne yapmis tek satir 5 ayda bir yazimi yazmis siteme wordpress in admin panelindeki seoya bile bakmamis buysa seoculuk parayi yyien efendi hakli oluyorsa yedieren ******** madur oluyrsa arkadaslar bu clonenlist dene seo cu bozuntusana yazacak sözüm yok hemen oteki hakkini bile arayana bak kiziyor yani buna hep vereceksin bu cococuk galiba elma agacinin dibinde büyümüs ama üzülme CLoniSt mese agacida vardir denizlide saygilar herkese artik uisandim haksiz tek ben olayim getsin o paramda o doysun doyacaksa ama doymazki dolandiriciliga alimis saygilar herkese