Sistem yöneticimiz sizlere laf yetiştirmeye çalışırken banlanmıştır. Yarın saat 11:00'de ban kalkacaktır.
Bilginize.
Yukarıdaki mesaj dün yazıldı, "yarın" denilerek bu akşam yayınlanacağı belirtildi. İsterseniz anlamak için kapasitesinizi hiç zorlamayın, biz söylediğimiz vakit geldiğinde yayınlarız zaten. XeroX tabiki delilleri yayınlamamızı istemez, bundan doğal birşey göremiyorum.
Eğer yaptığınız kural ihlali ve/veya hilenin delili paylaşılmadıysa sistemde kullandığınız mail adresinizi ve kayıtlı sitelerinizi pm atın ilgili delilleri paylaşalım, eğer deliller paylaşıldıysa ve hala ileri geri konuşuyorsanız pek çok hilekar gibi forumdan uzaklaştırılmanız yönünde şikayette bulunacağız.
Hocam kafan mı güzel ? Dün demediniz mi ****** cevap vermezse yayınlıcaz akşam diye şimdi ne diye kıvırıyorusun Asena-Tanyeli gibi ? XeroX senin yazmanı istemiyor kişiliğinden süphemiz var çünkü. Evet dolandırıcısınız, evet CEM UZAN daha karakterli sizden adam yapmadım demiyo en azından

Daha fazla konuşturmayın beni. Nası bi firmasınız anlamadım ya Hala R10 buna nasıl izin veriyor bunuda anlamış değilim. Şimdi benim muattabım sen değilsin Patronun'un banı açıldığında yazsın bi zahmet konuya. Ben kimim diye soruyorsan araştır biraz