Adsense ödemelerinden sonra olsa gönderirdim veya beklerim dersen ödemeler çıktığında gönderirim .
sagol hocam ama ayin sonunda o borcumu geri verebilecegimi vurguluyorum yukarida
Ben bulabileceğinizi sanmıyorum. 150 TL için burada bir hafta tam mesai çalışan insanlar var. İstediğiniz para 3-5 lira değil ki, insan 'geri gelmezse başımın gözümün sadakası olsun, dönersede arkadaşa helal banada sevap olsun' diye göndersin.
(Yanlış anlamayın sadaka kelimesini hani geri gelmezse insan böyle içini rahatlatabilir anlamında kullandım.)
150 TL geri dönmezse insanın canını yakar. En azından geri ödeme konusunda nasıl bir güvence sunduğunuzu eklerseniz o zaman iyi niyetli ve maddi durumu müsait insanlar sevap kazanmak için düşünebilir işinizi görmeyi.
Yoksa umutsuz bir talep oldugunu söyleyebilirim.
Guvence olarak oturma iznimin fotokopisini ( adres mevcut orda ) , pasaport fotokopimi vs vs gibi bilgiler verebilirim. birde burda beni gercek hayatta taniyan en az 10 kisi var
evet, beni yardim edecek insan cok buyuk sevaplara kazanacak. faturalarimin faizleri binmesini istemem