Görüşlerinizi paylaştığınız için sağolasınız kıymetli dostlar..
25 TL'nin sadece başlangıç genel fiyatı olduğunu ve ücretini pozitif artış potansiyelinin olduğundan bahsetmiştim ki nitekimde öyle oldu doğruluk, dürüstlük çerçevesinde gayet hoşgörülü bir şekilde " Plusburakk " arkadaşımız ile birlikte çalıştık ve 50 TL'sına harika iş çıkardı. " Plusburakk " gerçekten tam bir profesyonel. Herkese tavsiye ediyorum dostlar.
Hemen saldırıya geçmişsiniz yahu

Şu platformda son zamanlarda polemik ve kavgalar fazlalaştı. Herkes barut misali

Kimsenin hakkı bende kalmaz. Kaliteli ve dürüst, doğru iş çıkaran herkese emeğinin karşılığını takdim ederim
Kavgada etsek, ara sıra didişsek de biz r10 ailesiyiz ve her biriniz benim için son derece değerlisiniz..
Bakın bizde tasarım işleri ile uğraşan bir firmayız ve bu işler kolay değildir biliriz hazır sistem olsun sıfırdan yazım olsun vs. olsun bu işlere kendini adamış insanlar en iyisi bile zaten binbir stress içindelerdir.
Ve şu hayatta unutmamanız gereken birşey kendi yapamadığınız üretemediğiniz ama ihtiyacınız olan veya istediğiniz şeylerin değeri yüksektir. Bunu saldırı olarak algılamayın bu forumlarda birşeyeri tartışmaktan en çok kaçınanlardanız.
Ama şu açıdan düşünmeyide unutmayın: Bu isteklerinizi yapabilecek olan adam bu iş uğruna zaman harcamız belki gecesi gündüz olmuş bu işleri iyi yapabilene kadar. Bir çok arkadaşımız, arkadaşları eğlenirken sırf web hayatını seçti diye eğlenceden mahrum etmiş kendini ve bunca emeğini birilerine hayatından 10 saatini 25 TL ye satmak için yapmamıştır.
Çok afedersiniz ama hayat kadınları bile 20-30 dakikalık bir hizmet için kat kat fazlasını alıyor.