Merhaba arkadaşlar..Öncelikle inşallah konuyu yanlış yere açmamışımdır diyorum çünkü emin değilim

Yanlış yerdeyse lütfen mod. arkadaşlarımız doğru yere taşısınlar..
9 Adet pr, alexa ve gelecek pr si iyi olan siteye tanıtım yazılarınızı ekletiyorum.Gelecek backlinkler kesinlikle google ve alexa tarafından görülen türdendir. Ücreti ise sadece 5$ (PayPal)
Not:Yazılar ömür boyu kalacaktır..
Not2:Sitelerin .org(2 adet), .tk(1 adet), .com(4 adet), .net(1 adet) ve .info(1 adet) uzantıları vardır.
Not3:Sitelerin tamamı blog ve makale sitesidir.
**Bu hizmet referanslık amacılığıyla 5$ dır ilerleyen zamanlarda 10$ olacaktır..**
Tanıtım yazılarınız yazıldıktan sonra, makale linklerini size pm olarak yollayacağım. En geç 2 günde yazılarınız yayında olacaktır.
Avantjları Neler Olacaktır? - İşin en güzel yanı herşeyden önce Alexa ve Google'da 9 adet görünür backlinkiniz bulunacaktır
- Google'da normal bir insan sitenizle ilgili arama yapıldığında sitenizin iyi bir site olduğu düşünecektir
- Yazınız sitelere eklendikten sonra, sitelerin PR değeri artarsa siz dahada avantajlı oluyorsunuz ki pr kasma çalışmalarımız vardır
- Site okurlarından organik hit çekme şansınız olacaktır
Yazılarda Dikkat Edilecek Hususlar - T.C Anayasısına aykırı içeriklere link verilmeyecek
- ***** ve marez sitelere link verilmeyecek
- Yazılarda en fazla 3 link çıkışı olabilecek
- En fazla 1 adet resim eklenebilecek
- Tanıtım yazısında küfür, hakaret vb.. bulunmayacaktır.
- Yazı 200 kelimeyi geçmiyecektir
**Bu hizmet referanslık amacılığıyla 5$ dır ilerleyen zamanlarda 10$ olacaktır..**
Detaylı bilgi için iletişime geçiniz.