norabilisim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
yılmazçetin e o küfürler hiç yakışmamış o küfürleri gördükten sonra konunun tamamını okuma gereği bile duymadan Clonist haklı diyorum.
ne küfürü küfür nerede kardesim yani dolandirdi diyemi hakli ben küfür etmedim o bana ******** yazmis bende aynisni isade ettim demekki dolandirirsan hakli oluryorsun helal olsun sana neyse al yukarida adamda yazmis dolandirici diye yani sahtekar olursanmi hakli oluyorsun senin yesin 400 tl ni 5 ayda 2 sayfadaki siteni googlede kayb etsin sen burada yakistiramadim yazma o zaman benim yerimde sen olsan ne yaparsin küfür etmedim yanindaymis gibi destekleme biraz tarafsiz ol ödedim paranin makbuzlarida orada diyorumki ne is yapmis oda desinki arkadas 5 ayda su ise yaptim o adama yada asagilik adama desin ciksinda yani dolandirici sahtekar oluncami iyi olacagiz neyse yanindaymis gibi duyudum deme bari vicadniyin sesini dinleyerek konus site toplistle ayakta duruyor demis incele iyce siteyi dedim bak dedim inceledi 15 günde ziplar siten cikar dedi her ziplatmasinda para para dedi 5 ayda ziplamayi burak googlede kayb etti dogruluk buysa senin dogrun sanada saygi duyarim seni dolandirsalar ne yapardin saygilar
onun bana dediklerini duyasanda galiba inanamassin msn de neler neler neyse konuyu fazla uzatmak istemiyorum adam tek kelime ile sahtekar halada banlanmyior ona sasarim