AnTiBiy0tiq adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
or.. neyse..küfür etmeye değmez bu şerefsize.bunların yüzünden bizde günaha giriyoruz.

Allah ıslah etsin ne diyim
ErdeM adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bunu yapan kişiye edilen küfür ve beddualarla o kişiden farkları kalmıyor insanların...
Ayrıca bunu yapan kişinin psikoloji durumu'nun bozuk olduğunu söylemeye gerek yok.Birde ana bacısına sövülüyor.Onların ne günahı var
Haklısınız ama milletimizde genel görüş, "Kişiye edilecek en büyük küfür annesine, kardeşine, karısına edilen küfürdür" şeklinde olduğu için, nereye gittiği düşünülmeden sövülüyor sanırım. Bize düşen Allah ıslah etsin demek, eğer yeterli sabır ve bilgimiz varsa da adama gerçekleri anlatmak diyeceğim ama sanal ortamda, buraya kadar gelmiş bir adama bunu yapmak ne kadar kolaydır, tartışılır.

Willi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok böyle ya çok din,inanış kalmadı kıyamet alametleri bunlar yazık..
yelhosting, denmesi gerekenleri söylemiş bence. Kıyamet alametleri olduğu doğrudur ama inananların yanında böyleleri, devede kulak...

yelhosting adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Nihat Hatipoğlu'nun bir seslendirmesinde dinlemiştim inanmayan ve islama zarar vermek isteyenler için şu şekilde bir yanıtta bulunuyordu.

-Senin islamı kabul etmen veya etmemen bana veya islama bir yarar sağlamaz. Sen bütün ömrünü islami yok etmek için yaşasan 70 yıl yaşar ölür gidersin cirmin kadar yer yakarsın. Ölür gidersin en fazla mezarın kadar yer kaplarsın. -tam olarak hatırlamıyorum ama bu şekildeydi-

Anlayacağınız bize bir zararı yok bunların olamazda onların yaptığı şerefsizlikler inandığımız değerleri yıpratamaz tam tersine daha fazla bağlanırız o değerlere .

Boş verin takmayın kafanıza cehennem ve onun azabı lüzumsuz değil?

O gün, Allah hak ettikleri cezayı eksiksiz verecektir ve onlar da Allah'ın hiç şüphesiz hak olduğunu bileceklerdir. (NUR SURESİ / 25)

Kalın sağlıcakla...

Edit: İnanç diye birşey kalmadı diyen değerli arkadaşım; elmas bir başkalaşım taşıdır ve kömürden oluşur. On binlerce ton kömür yığının bir tane elmas kadar değerinin olmaması gibi gerçek müminlerinde değeri inanmayan on binlerce kişinin üstündedir. İnancın yok olduğu filan yok çok şükür efendimizin dediği gibi bu devirde öyle insanlar varki meleklerin seviyesine çıkmakta.
Cevabınız için, şahsım adına teşekkür ediyorum.

Rorschach adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bunlara saygı duymuyacan arkadaş...

İstersen ateist ol istersen deist istersen başka bir dine mensup ol bir kültüre bir dine saygın yoksa sana küfür bile yakışmaz. Bunlar insanlıktan nasibini almamış hayvan ordusu...
Agnostiğim, ateistim diyen arkadaşlarım - tanıdıklarım var. Hiçbiri de kalkıp bunu yapmıyor. Belki de bunların bile bir amacı var. Müslümanları başkalarına kötü göstermeye çalışıyorlar...

Bazıları "Avatardakiler sizin atanız değil mi?" şeklinde duruma nükteli yanaşsa da, çoğu kişi küfretmiş. Ne olursa olsun birine göstermeye kalksa adamın yazdıkları, yapıp ettikleri, onun küfürleri değil altındaki yüzlerce, binlerce müslümanın küfürleri göze görünecektir, adamın yapmaya çalıştığı da budur, bence...