Rockco adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kedi ulaşamadıgı cigere mundar dermiş
Vallahi inan herkes sıkıldı..

Hangi Yüzle aziz yıldırım açıklama yapıyor bugün anlamıyorum..

Yok rüştü onu aramış bunu aramış sanane yahu...Adamın derdi tasası sanamı kaldı ? Senin oyuncunmuki takip ediyorsun özel hayatına mahremiyetine mudahale ediyorsun ?

Rüştü arayıp dese bile ne olucak ? Ben beşiktaş maçını onlarca kez izledim tüm samimiyetimle söyluyorum bursanın golleri gayet normal...

Hatta ikinci gollerinde toroman yanlışlıkla topa ayak koymasa rüştü muhteşem şekilde kurtarıcaktı o topu..

Emin olun sonra aslanım rüştü işte eski fenerbahçeli kıyak yaptı bize filan denilcekti televizyonda..Rüştü yerden yere vurulmayıp heryerde helal olsun denilcekti...

Açıkcası fenerbahçe sessiz sedasız çekilse gelecek sezonu düşünse daha iyi..Yoksa ortaya iddaa attıkça batıyorlar..

Gelecek sezonda şampiyonluk kaçarsa kimbilir ne kulp bulur bunlar..

Hem Rüştü hayatı boyunca fb formasını taşımış onurlu bir oyuncudur ve sevdiği gönül verdiği kulübünüde Aziz Yıldırım yüzünden terketmiştir..Herkes bilirki pendik maçı sonrası aziz yıldırım yalakalarına rüştüyü dövdürtmüştür..

Sanki sahada diğer oynuyan 10 kişi melekti

Açıkcası Turkcell Süper Liginde gelmiş geçmiş ben böyle bir başkan görmedim..

Kimse alınmasın hiç fenerbahçeye laf söylemiyorum oda Türkiye`nin bir takımıdır ama başkanlarından gram haz almıyorum..

Ali Şen istese tekrar başa dönerde hala ne bekliyor bilemiyorum..