hitman adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam hotfilede puan kaanmak için dosyaları yüklemiştim. premiumlu kullanıcılar dosyayı indirince sayılmıyor.. premiumsuzlar indirince sayılıyor. bir kişi premiumla indirip rapide upload etmiş. hiç puan kazanamadım. boşuna zaman kaybı yaşadım. 2. DVD yi paylaşmayı düşünmüyorum

hocam sen hotfile dan ver yine linki. evvelki mesajımda bahsettiğim cryptload adlı program hotfile dan da indiriyo. linkleri kopyalıyorsun sonra panoya yapıştırıyorsun. o kadar. kendisi başlayıp saniyeleri bekliyo, otomatik senin yapman gereken bekleme işini kendisi yapıyo. baştan söyleseydin bu olayı, rapid yerine senin hotfile linklerinden indirirdim. hatta yine de indirebilirim. evet evet indiriyim. hatta ben de bi kıyak yapayım, belki yardımı olur indirmek isteyen arkadaşlara, işte cryptload programı linki ( http://download.chip.eu/en/CryptLoad_1333996.html ) kurun çalıştırın. ama virüs programlarınız büyük ihtimalle bunu virüs olarak görecek. umursamayın. ben yıllardır kullanıyorum. bir problem yaşamadım. arkadaşlar buradan programı indirip hotfile linkinden indirsinler. ben indircem ikinci kez. ama 2. dvd yi isterim