Nihat Hatipoğlu'nun bir seslendirmesinde dinlemiştim inanmayan ve islama zarar vermek isteyenler için şu şekilde bir yanıtta bulunuyordu.

-Senin islamı kabul etmen veya etmemen bana veya islama bir yarar sağlamaz. Sen bütün ömrünü islami yok etmek için yaşasan 70 yıl yaşar ölür gidersin cirmin kadar yer yakarsın. Ölür gidersin en fazla mezarın kadar yer kaplarsın. -tam olarak hatırlamıyorum ama bu şekildeydi-

Anlayacağınız bize bir zararı yok bunların olamazda onların yaptığı şerefsizlikler inandığımız değerleri yıpratamaz tam tersine daha fazla bağlanırız o değerlere .

Boş verin takmayın kafanıza cehennem ve onun azabı lüzumsuz değil?

O gün, Allah hak ettikleri cezayı eksiksiz verecektir ve onlar da Allah'ın hiç şüphesiz hak olduğunu bileceklerdir. (NUR SURESİ / 25)

Kalın sağlıcakla...

Edit: İnanç diye birşey kalmadı diyen değerli arkadaşım; elmas bir başkalaşım taşıdır ve kömürden oluşur. On binlerce ton kömür yığının bir tane elmas kadar değerinin olmaması gibi gerçek müminlerinde değeri inanmayan on binlerce kişinin üstündedir. İnancın yok olduğu filan yok çok şükür efendimizin dediği gibi bu devirde öyle insanlar varki meleklerin seviyesine çıkmakta.