zdearban adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bugün hesabıma giremedim, yeni şifre istedim onunla giriş yaptım ne göreyim hesabımda farklı 3 adet site ismi ve ödenecek 0 tl

hakkım geçtiyse haram olsun
Arkadaşım öncelikle merhaba bende geçen ay Alka reklam sistemine kaydoldum ve reklamlarını yayınlamaya başladım. 13.05.2010 perşembe günü ilk ödememi aldım. 2 gün önce yani 17 mayısta bende alka reklam panelime girmek istedim ama giriş yapamadım hatalı kullanıcı adı veya şifre diye bir uyarı aldım. Ve alka reklamı aradım sistemlerinde sorun olduğunu yakında düzeleceğini söylediler vede düzeldi ama içerideki xxx olan mevla 0 olarak gözüktüğünü söyledim ve sistemi kurtarmaya çalışıyoruz panelinizdeki tutarı görüp ödemenizi yapacağız dedi. Bugün ise kendileri ile ödememi eft olarak hesabıma geçtiler yani yarin para hesabımda olacak. Şimdi benim anlatmak istediğim şu Alka Reklam benim panelimi görmediği halde benim söylemiş olduğum ödemeyi yaptı. Şimdi soruyorum size ben bu reklam firmasının hangi yanlışını gördümki karalıyayım taş atayım ??

Not: Alka Reklam ile hiçbir alakam yoktur bende sizler gibi bi yayıncıyım içimden geldiği gibi yazdım.