Sentess adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
niye tüm takımlar Fenerbahçeye karşı bunu düsündünüzmü ? bu karşı duruşu hiç sorguladınızmı ? Sportif Başarınızı çekemiyorlarmı ? Galatasaray UEFA Kupası aldı neden onlara karşı değiliz ?

Bursaspor kimki Fenerbahçeyle dalga geçiyor diyemezsin. Bursa futbolla yaşayan bir şehir. Anadolu'dan çıkan 2. şampiyon. Maliyet ve gelir olarak sizin 10'da biriniz belki. ama 3 büyüklerin yapamadığı yapan takım.
Düşündüm. Sanırım parayla alakası var. Diğer takımların 300-500 milyon dolar borçları varken Fenerbahçe saltanat içinde yaşayınca zoruna gidiyor ister istemez. Çalış seninde olur demişler. Bizim yöneticiler para bakımına çalışmış futbol anlamında sanırım tam anlamıyorlar. Futboldan iyi anlayan bir yönetici ekibi kurulsa çok güzel işler yapılabilir bu paralarla. Sana yemin ederim ki hocam maçtan sonra hiç üzülmedim. Bursa şampiyon oldu bari onlar hayal kırıklığı yaşamadı dedim. Sonuçta asıl rakiplerimizden biri olmadı. Ama dalga geçmelerinde ki anlam nedir? Sevinecekler şampiyon olmalarına da Fenerbahçe Bursa'ya çirkeflik yapmadı ki. Galatasaray'a yıllardır kimse karşı değil. Çok takım var isim vermeye gerek yok Galatasaray'a oynadıkları futbolu bize oynasalar alem içine çıkamazlar. Aşağı çekme huyundan vazgeçse insanlar çok güzel olacak. Fenerbahçe'yi düşman ilan edeceklerine kurumsal anlamda yardım alsalar destek alsalar iyi ilişkiler kursalar çok daha iyi olur.

NepenTheS adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bazıları çekemiyorlar işte,onlar Şampiyon olmadan küfür etmeye başladılar ! Şampiyon olmadan çirkeflik yaptılar ! Ne beklersin.
Çekememezlik yok çok şükür ya. Çift takım tutuyorsun sanırım çift saldırı yapıyorsun. Bursa'nın şu hadsizliği haberini okumadan önce küfür etmiyordum. Kimin çirkeflik yaptığı belli. Senden ne bekleyelim? Bizde o kupadan çok var. Sen 17 kere mi çekemedin? Düzgün konuş insanları tahrik etme insan gibi tartışmayı bil kimseyi çileden çıkarma.

Büyük ihtimal daha cevap veremeyeceğim mesajlara sanmayın ki bastırdınız da sustum. Konu başlığında arkadaşın belirttiği gibi haddini aşma seneyi haddini bildirirler Bursaspor. Bu konuyu okuduktan sonra tek sevindiğim yanı Ertuğrul Sağlam gibi bir adamın bu başarıyı yakalaması. Onun dışında pek bir güzellik göremiyorum. Kolay gelsin.