Kardeş yasal olmayan içerikli siteler er yada geç bir şekilde banlanıyor örneğin ben bir ara adwords ile reklam verdim ve istatistiklerimden hangi site ve sayfalardan tık geliyor diye kontrol ettim benim durumum biraz farklı yani verilen kelimelerde illegal bir sitenin olması imkansız ben sadece o kelimlerde hangi site ne kadar hit alıyor sıralaması nedir gibi şahsi bir fikir edinme amaçlı yaptım.
Örneğin şöyle düşün bir film şirketi filmi vizyona sokuyor yada vizyona sokmadan önce doğal olarak film sitelerine reklam veriyor tanıtım amaçlı. Örneğin vizyona girecek yada piyasaya yeni dvd'si çıkmış bir filmin full versiyonunu sitenizde yayınlıyorsunuz.. yakalanmanız %90 gibi birşey.
Yada sırf bu işle uğraşan kişiler var denk geldi sitenizi şikayette bulundular. Yani yakalanma olasılığınız çok fazla.
Birazda şans işi arkadaş 2 kişi yakalanmaz yada 3-5 ay sonra yakalanır ama tutar sen hemen yakalanırsın. Bence yayınlama ama adsense çok önemli değil banlanırsam banlanırım dersen senin bileceğin riskli bir karar.
Alternatif reklam için, adtech, gittigidiyor gibi firmalar var ama sürekli çalışmak ve kazanmak istiyorsan kullanım sözleşmelerini iyi okumanı tavsiye ederim.