Biz ****** ile paylaştık ilgili verileri, kendisi vakit bulupta konuya müdahale edememiş, eğer bu akşamda ilgilenmezse yarın ilgili delilleri forum genelinden paylaşma kararı aldık. Iframe ile ilgili abuseleri de forum genelinde paylaşmayı düşünmüyorduk fakat bu konuda sistemimizde gerekli düzenlemeleri yaparak önlem aldık ve bu şekilde haksız kazanç sağlamak isteyenlerin kullandıkları yöntemleri deşifre ettik. XeroX'un yapmış olduğu hileye karşı da gerekli önlemler geliştirildi. Dolayısıyla artık forum genelinde paylaşmak bizim için sorun değil fakat diğer reklam firmaları ve forum buna hazır mı bilmiyorum, o yüzden bu akşamda ******'yu bekliyoruz.
Tüm forum şahit olsun alkareklam yöneticisi olarak varsayılan skygod isimli vatandaş delilleri forumda paylaşabiliriz dedi. Ben de forumda paylaşılabilecek bir delil varsa bana gönder delillleri diyerek konusuna yazdım.
Öncelikle güvenlik zart zurt cart curt dediler açık var dediler falan filan dediler, şimdi kendileri belirtmiş. Artık AÇIK VE GÜVENLİK SORUNU YOK PAYLAŞILABİLİR. demiştir.
DELİLLERİ GÖNDERİN ALKAREKLAM. ARTIK BİR ENGEL KALMADIYSA GÖNDER DELİLLERİ, DOLANDIRICI PİS HIRSIZ olarak her yere yazacağım deliller gelmediği sürece.