Hiç gerek yok bunlara. Ben günde 1.5 paket içen biriydim... bugün 3. gündür günde 4 tane sigaraya düşürdüm... ve gerçekten bırakmayı istiyorum. 1 hafta sonrada 2 tane ye düşürmeyi planlıyorum... 1 haftada günde 2 tane ye düşürdükten sonra sonraki hafta komple bitireceğim...
Zor geliyor fakat işin içine girince alışıyor zamanla insan... Emin olun çok zor değil herkes bırakabilir...
Ha hiç mi canım istemiyorum... Zor dayanıyorum

ama bırakmak zorundayım
Uzun süre içen ve bırakan birisi olarak söylüyorum; azaltarak daha çok içersiniz inanın bana.
Arkadaşlar yok bıktım tozu yok bıraktım tozu bilmem nesi böyle şeyler insana sebep sunar ve beyin bu bana zaten sigarayı bıraktıracak şeydir diye şartlanır, nasıl hasta olan bir insana ilaç diye şeker verir doktor ve baş ağrısı gider

bunun gibi birşey yani. Bu iş tamamen irade meselesidir. Ben bir günde bıraktım (aynı gün iki paket sigara içmiştim) sabah bi kalktım kendimden iğrendim ya o ne koku ne pis insansın dedim kendi kendime. Sonra ertesi gün sigaralı ortamlardan kaçmaya başladım, 1 ay sonra (çok afedersiniz) boğazlarım şişmeye başladı ve boğazlarım temizlenmeye başladı (çok kötü bir dönemdi) vücut eski içtiğim sigaranın nikotini ile savaşıyordu belli

sonra 3 ay gibi bir süre böyle uğraştım, şimdi yaklaşık 7-8 senedir ağzıma tek tane bile sürmedim. o kadar rahatım ki. İnanın yediğiniz yemekten, içtiğiniz çaydan zevk alıyorsunuz. Giydiğiniz kıyafet bile bir başka yakışıyor insana (çünkü tertemiz kokuyor

)
Bırakamıyorum, tiryakiyim böyle şeyler laf. Babamın bir sözü var "Kötü arkadaştan iyidir

" böyle diyecekseniz başka