advaldo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam Aziz yıldırım kaç senesinden beri fb başında..

Benim amcam bile koyu fanatik fenerli bir avrupa maçında kalp krizi geçirdi kendisi fener yenildi diye o kadar fanatik biri..

O bile nefret eder oldu aziz yıldırımdan...

Diğer başkanlara bakın kaç yıldır takımın başlarında birde aziz yıldırıma galiba 7-8 seneyi geçti..

Bu kadar sene olmuş elle tutulur herhangi birşey olmadı..Tamam projeleri sağlam en büyük projesi şükrü saraçoğlu stadır müthiş yeniledi ama sportif anlamdada büyük başarılar lazım...

Ben bir Galatasaraylıyım tabikide karar fenerlilerin ama şapkayı artık atın önünüze düşünün..Bunca sene olmuş bu başarıları ve başarızlıkları teraziye koyun ve tartın..

İlerdeki kongrede fenerbahçeliler umarım en doğru sonucu verir..
Amcanız hatırlar Fenerbahçenin daha önceki başkanlarla ne başarısı vardı sorun bakalım? ya da Galatasarayın uefa kupasını aldığı zaman klüb başkanınızın payı nedirki? ben söyleyeyim belki yüzde 10, o da hagiyi getirdikleri için, o maçlarda futbolcularınız yürekleriyle oynadılar ve kazandılar. Aziz Yıldırım Fenerbahçe takımının vizyonunu büyütmüştür, yüksek hedefler koyduğu için hep böyle eleştirilmiştir. Her sene şampiyon olacak halimiz yok, Aziz başkanın bana göre tek sorunu transferden anlamamasıdır. Onun dışında başkanlığa devam ettiği taktirde, diğer tüm klüpler geçmişte de olduğu gibi bizi hâlâ KISKANMAYA devam edecektir. Bizim sevilmemizin yegane nedeni de budur.