yazıya bakdımda anlayamadığım selçuk yula yazar dioruz oyuncuyda dioruz uefa kupasımı kaldırdı yada şampiyonlar ligimi yada benim bilmediğim avrupada hangi bir başarısı var onuda geçdim avrupada hangi takımda oynadı ? başarısı var diosanız şenol güneş gibi kişiliğie sizce hakaret edercesine bir yazı yazma hakı varmı şenol güneşi tartışacak kimin hadi var burda herseyi orta da cunku bilmeyen googleye şenol güneş yazsın avrupa yı geçdim dunya başarısını görsun ve selçuk yulaya ulasa bilen varsa şunu sorsun avrupada ne etinki kalkıyosun dunya 3 uncusu başarısı olan bir hocaya bu derecede konusma haıkını buluyosun herkes hadini bilicek......
1981'de transfer olduğu Fenerbahçe'de golcülüğü ve penaltı atışları ile tanındı. Fenerbahçe'de iki sezon üst üste gol krallığı (1981-82, 16 gol), (1982-83, 19 gol) yaşadı. Fenerbahçe formasıyla 134 gol attı.
(1987-1991) ve Daha sonra F. Almanya Bundesliga takımlarından Blau Weiss Berlin takımına geçti, bir sezon oynadı (1986-1987). 14 kez oynadığı Millî Takım'da 3 kez kaptanlık yaptı.
o dönem bugünkü imkanlar mı vardı çoğu maça kamera bile gitmiyordu ama anlatılanlar güçlü , seri ve bitirici bir santrfor olduğu yönünde.Bugün hala onun ayarında Türkiye'de santrfor olmadığını söyleyenler var.ben 27 yaşındayım izleme şansım olmadı o nedenle kendim yorum yapmıyorum ama istatistiklerini verdim.Sadece Fenerbahçe formasıyla 134 gol atmış.Bugün Türkiyede bu gole ulaşan kim var Hakan Şükür dışında bildiğim kadarıyla yok.