Ankaralı adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bunlar hile bile değil, çok saçma hareketler, yabancılar ne hileler yapıyor. İngilizce bilen arkadaşlar yabancı forumlara takılıyorlarsa mutlaka biliyorlardır o hileleri, şeytanın aklına gelmeyecek teknikler geliştirmişler. Ancak google onlara çok daha fazla müsamma gösteriyor, insanlar birbirlerine ben şu kadar xxxx $ kazandım şu taktikten diye paylaşım yapıyor.
Arkadas neguzel soylemis. Neden bir birinizi gambazliyonuz? Oturun sizde hile yontemi olusturun. Olusturamiyo saniz olusturanlari rahat birakin bu devirde kim hile yapmiyo ki. Etin kilosu 30 TL'den dustu 15 TL'ye ithal et gelcek diye? Madem %50 dusure biliyosun neden daha onceden dusurmedin? Buda bir hile. Diger arkadasta demis kullanilan windows photoshop kasperysky nod32 evet dogru soluyo onlarda hepsi crackli onlari kullaniyosunuz hile olmuyda bu yapilanlarami mana buluyosunuz. Madem hileyi sevmiyosunuz gidin kullandiginiz butun programlarin parasini odeyipte alin ondan sonra gelip burda hile yapiyo yok sikayet ettim yok su oldu bu oldu. Sizenede arkadasim yapan yapar. Kedi uzanamadigi cigere mundar demis.

Yayinlanan site/ler ile hic bir alakam yoktur icimden gelenler bunlardir.