Arkadaşlar rica ediyorum kızılaya vermeyin gidin devlet hastanelerine verin... Kızılay kanınızı parayla satacak. Ama devlet hastaneleri ihtiyaçta kullanıyor...
Ayrıca gidin bi deniyin kan lazım diyin bakalım ne diycekler...
Aynen şu olucak...
kan yok! sen bulursan ünite başı 100 tl analiz parası... işine gelirse kardeşim diyecekler...
nerden mi biliyorum?
6 ay önce dumur halinde yaşadım bunları hastanede olsa ama ücretsiz hemen ihtiyaçta kullanılıyor...
istinye devlet hastanesine mail attım bakalım alıyorlarsa orada kan gideceğim en yakın zamanda.vazgeçtim kızılaydan
Olayımız şöyle anlatıyımda bilginiz olsun...
Babam büyük bir rahatsızlık geçirdi.. Belki ameliyat edebiliriz dediler... 4 ünite kanı hazır tuttun....
Hemen çapa kızılaya gittik... Dedik böyle böyle bankoda ki kız öyle bir yok dedi ki hani umrumudamısınız der gibi... Dedik nerden bulucaz fikirleri yokmuş! töhbe est. diyerek biz bulsak alırmısınız... dedim alırız ama sıra var dediler peki dedim... 4 saatte 8 kişi topladım yarısı file verir diye... neyse 7-8 saatte hallettik... 400 TL istediler analiz için.
+ orda bir mubabbet gördüm inanamadım gariban bir vatandaşa da lazım oda bulmuş kardeşim diyor yok param napıyım? bul getirin alın kanı dediler. sonra kadın bağırdı mağırdı müdürle görüştüde öyle aldı...
Ve asıl kelam böyle iğrenç bir kurum kızılay allah düşürmesin...
geçmiş olsun öncelikle
bu analiz dediğiniz kan gruplarını öğreniyorlar o mu ben geçen ehliyet almak için lazımdı 5 liraya aldım kartı oradan dedim
ben hastaneye vericem kanımı.oralarda insanları aciz ediyolarya allah belalarını versin
sorma sanırım kan grubu öğrenmek içinde kağıt verirlerse bağış adı altında5 tl alıyorlar...
tam bir rezalet ya
vay anasını ya.
konu dışı
babanız iyidir inşallah
allah şükür iyi felç geçirdi 6 ay önce yavaş yavaş toparlıyor kendini
sağol sorduğun için
Allah yardımcınız olsun kan lazım olursa A rh + kanım var haberiniz olsun pm atın yeter
allah razı olsun aldığımız kanada gerek kalmadı doktor bi ihtimal demişti zaten hastaneye bağışladık kanıda...
ama dediğim gibi kızılaydan uzak durun. Misal hep beraber gidelim cerahpaşaya kan verelim sonuçta çok büyük hastane...
kızılaya feci bir antipatim oldu...
cerrahpaşa ya gidemem ayrıldığım eski kız oralarda görürse kötü şeyler olur.kan vereyim derken kana ihtiyacım olabilir

en iyisi yakın olan istinye
Serkan bey öncelikle geçmiş olsun diyorum..
İlla kızılay diye bir durum söz konusu değil bizi bu konuda bilinçlerdiğiniz için sizi canı gönülden kutlarım ama cuma günü kızılaya gidip bu durumu kapalı bir tabir ile sorgulayacağım..
Eğer ki böyle birşey varsa ne Kızılay'a çalışıyoruz ne Kızılay'a sınırlıyız...