WebWon adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
IFrame virüsü %99. Iframe virüsü; tüm php dosyalara bulaşmıyor, tüm index, main, javascript kodları içine otomatik olarak gizleniyor.
Tek bir sitede olmasının nedeni ise; daha önce tüm sitelerinize bulaştı ise, siz birini tam temizlemişsinizdir ve belki bir dosyada önceden beri kod kalmış ve google yeni fark etmiş yada yeni indexlemiş olabilir. Tekrar site yedeğini alıp tüm main, index ve javascriptleri kontrol edin derim. Bu süre zarfında diğer sitelerinize bağlanmayın..

Trojan downloader kriptolu kodlar oluyor lanet birşey.. Allah sabır versin..
Önerin ve arkadaşların önerisi için teşekkür ediyorum, Problemi buldum.

16 Mayıs 2010 Tarihinde sabah vakitleri 10 ile 11 arasında POP reklam için anlaşmıştım ve kodunu verdi ekledim (eklemez olsaydım) bu kod yüzüne bulaşmış, aynı olay arkadaşımın başınada geldi aynı kişiden almis reklamı. Ben geç kaldım (Bu site bilgisayarınıza zarar verebilir.) Google'da çıkmaktadır zararlılığı.

Temizlemeyi yaptım ve tekrardan değerlendirme isteği yolladım. Sanırsam problem düzeltildi ama şuan da Google'da halen Bu site bilgisayarınıza.... kalmaktadır. 2-3 Gün içerisinde sanırsam bu yazıda gider eski hitime kavuşmuş olurum. Yazık oldu gerçekten..