Sektör her konuda ama genel başlık mesela sağlık ile ilgili bir site hayır hiç iyi değil..hani google da ararken bir altta aramalar çıkar kim ne aramış önemli olan onları analiz etmek...kullanıcıyı hedeflemek...bunun için basit bir wordpress sayfası bile iş görür...9 aylık süre içinde 60gb dan fazla döküman video indirdim..tabi vaktim oldukça bakıyorum..çok güzel şeyler var..inanılmaz güzel şeyler yapılabilir..günlük 300-500$ bile rahat kazanılabilir hayal değil..örneğin amazondan,clickbankdan satış yapıyorum şu an..reklam ile içerik aynı şekilde çıkarsa yani kullanıcıya hitap ederse harika sonuç elde ediliyor..google tık başına daha iyi para veriyor..önemli olan çok fazla sayıda kişi değil az kişi ama yüksek gelir..ben bunu hedefledim...
www.keywordspy.com adresi mesela bu konuda bir kaynak...ücretli üyelik alırsanız daha iyi analiz edebilirsiniz...
türkçe içerik reklam ücreti daha düşük..yabancı içerik genelde daha iyi sonuç veriyor gözlemlerime göre..ancak türkçe içeriğide yabana atmamak lazım..doğru kelimeler ve içerik güzel sonuç veriyor..
mesela en son yaptıgım çim biçme makinesi bir firmanın sadece bir ürünün teknik konuları ile alakalı bir site günlük 150-200 adsense gösterimi oluyor..tık başına iyi para veriyor...
bakın hedefleyin çok basit gibi görünen bir konu bile çok dehşet para kazandırabilir..sağlık deyip geçmeyip derinlere inin..ne aramış insanlar sağlık konusunda..o konunun içinde daha başka neler var..bir soy ağacı gibi...önemli olan bu nokta..ve o konu ile alakalı site(ler) açın..