JustGo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yahu sana çalışan kod veriyoruz sorununu aktarıp başka yola sapıyorsun, bu yolda ilerliceksen söyleki yardım edelim. Yardım ettiğimiz yolu seçmiceksen de söyleki yardım etmiyelim bizde zaman kaybetmiyelim. Sunucuyu yoruyor diyorsun, merak etme hasta olmaz. Konular veritabanına aktarılana kadar bir yorulur sonra su içer dinlenir kendine gelir, olayı bu kadar büyütüp bi daldan diğer dala atlamaya gerek yok.
Hocam verdiğiniz kod için teşekkür ettim , ayrıca başka bir yola saptığım da yok, kodunuzun çalışmadığını falan da söylemedim size ki denedim dedim mesajımda, konunun başından beridir yazdıklarım hep aynı tam olarak okumadınız sanırım. Yapmak istediğimi ve ilerlediğim yolu da açıkça anlattığımı düşünüyorum , ayrıca kimsenin zamanını çalmak gibi bir niyetim de yok, isterseniz yardım etmeyebilirsiniz elbette, olayı da büyütmüyorum , kaldı ki sizin kod bilginizle benim kod bilgim bir değil , sizin için basit bir olay olabilir ama benim için bu kadarı bile büyük bir olay çünkü bişeyler öğrenmeye çalışıyorum ve kendi kendime deneme yanılmalar yaparak öğreniyorum da.