Hocam tam yapmak istediğin nedir?
Yeni mesaj yazıcam diye yanlışlıkl bir önceki mesajımı düzenledim o yüzden sildim. Konuya gelince...
Etiketleri oluşturalım tamam da senin içeriğin ne? bu dbden çektiğin içeriğin türü ne ona göre otomatik etiket oluşturup ekletmek lazım. Draft için publish kısmını draft yapman yeterli.
Aşşağıdaki kodu dene olmayan neyse söyle bakalım
<?php
require("include/connect.php");
$conn = mysql_connect($DBHost,$DBUser,$DBPass);
mysql_select_db($DBName,$conn);
$results = mysql_query("SELECT * FROM veri_cekilecek_tablo_adi", $conn);
$i = 0;
while ($row = mysql_fetch_array($results,MYSQL_ASSOC)) {
$ow = $row['kelime'];
$tags = "$ow anlami, $ow ne demek, $ow nasıl yazılır, $ow sözlük";
$post = array();
$post['post_status'] = 'draft';
$post['tags_input'] = $tags;
$post['post_category'] = array(1);
$post['post_title'] = $row['kelime'];
$post['post_content'] = $row['anlam'];
$posts[$i] = $post;
$i++;
}
mysql_free_result($results);
mysql_close($conn);
require('./wp-load.php');
foreach ($posts as $post) {
wp_insert_post($post);
}
?>
Hocam ilginiz için ikinize de teşekkür ederim en başta, yapmak istediğimi diğer mesajlarda da söyledim, elimde binlerce kelimeden oluşan bir sözlük veritabanı var, wp ile sözlük sitesi yapmak istiyorum, bunun için de veritabanını wp'ye uyumlu hale getirmem lazım. Daha önce veritabanını wp_post tablosundaki sütun isimlerini ekleyerek çalıştırdım wp de. Kullanacağım temaya otomatik etiket eklemesi için fonksiyon ekledim buraya kadar herşey doğru çalışıyor, deneme amacıyla kelime sayısı az bir veritabanı kullanmıştım. Fakat kelime sayısı binlerce olduğu için, başlıkları otomatik olarak taslak şeklinde wp'ye kaydetmek istiyorum ve "draft to publish" eklentisiyle de 1 dk arayla 1 başlık açılmasını istiyorum. Eklenti manuel olarak sorguyla "draft" hale getirdiğim başlıkları yayınlamıyor, çünkü taslak kısmında da etiket falan oluşmuyor manuel yapınca. Yazıların düzgün ve zamanında yayınlanabilmesi için insert post ile eklenmesi gerekiyor sanırım, biraz önce verdiğiniz kodlarla denedim , başlıkları ekledi ve temadaki gibi etiketleri oluşturdu fakat bu defa da türkçe karakter sorunu çıktı, türkçe karakterleri soru işareti şeklinde ekliyor ve sanırım serveri da yoruyor. Kısacası şöyle diyeyim bu veritabanlarını sorun yaşamadan wp'ye uyumlu hale nasıl getirebilirim? Sadece insert post ile mi olur, bunun için başka bir yol bulamaz mıyım ?