İlaç kullanıyorsanız kan vermeyin bunuda eklemekte fayda var ve kan vermeden önce mutlak bol bol sıvı tüketin birde aç karnınıza kan vermeyin, normalde 6 ayda bir kan vermek çok faydalıdır vücutta olan yaşlı kanı atarsınız yerine daha tazesi gelir

zayıf olmasam seve seve kan verirdim.
ömrümde 1 kere kan verdim oda askerde, kan verdikten 1 gün sonra kol kalkımıyor biraz ama sonraki günler kuş gibi olursunuz yani vücutta gözle görülür canlılığı hissedersiniz.
Kızılaya gidicem zayıfım ama vücuduma güveniyorum (Sağlamımdır Allah a şükür) olursa bende kısa sürede kan vericem.
Birde size şunu anlatayım bizzat ben yaşadım, askerlik Konya Bölge Jandarma da yaptım Konya büyük bir şehir ve öyle büyük bir şehirde AB R+ bu kan bulunamıyor hoop bizim kışlaya aile geldi kan için ben ve 1 arkadaşım gittik kanları verdik. AB R+ dediğiniz kan tavuğu kesin onda olan kanda aynısı

düşünün böyle bir kan koca Konya da o zaman diliminde bulunamıyor, ufak bir çoçuğa kan verdik hala görüşürüz şimdi sapasağlam kerata.Hem size hemde başkalarına çok faydaları olan güzel bir davranıştır varsa imkanınız mutlak kan verin derim.