supremacy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İlaç kullanıyorsanız kan vermeyin bunuda eklemekte fayda var ve kan vermeden önce mutlak bol bol sıvı tüketin birde aç karnınıza kan vermeyin, normalde 6 ayda bir kan vermek çok faydalıdır vücutta olan yaşlı kanı atarsınız yerine daha tazesi gelir zayıf olmasam seve seve kan verirdim.

ömrümde 1 kere kan verdim oda askerde, kan verdikten 1 gün sonra kol kalkımıyor biraz ama sonraki günler kuş gibi olursunuz yani vücutta gözle görülür canlılığı hissedersiniz.

Kızılaya gidicem zayıfım ama vücuduma güveniyorum (Sağlamımdır Allah a şükür) olursa bende kısa sürede kan vericem.

Birde size şunu anlatayım bizzat ben yaşadım, askerlik Konya Bölge Jandarma da yaptım Konya büyük bir şehir ve öyle büyük bir şehirde AB R+ bu kan bulunamıyor hoop bizim kışlaya aile geldi kan için ben ve 1 arkadaşım gittik kanları verdik. AB R+ dediğiniz kan tavuğu kesin onda olan kanda aynısı düşünün böyle bir kan koca Konya da o zaman diliminde bulunamıyor, ufak bir çoçuğa kan verdik hala görüşürüz şimdi sapasağlam kerata.Hem size hemde başkalarına çok faydaları olan güzel bir davranıştır varsa imkanınız mutlak kan verin derim.
Birşeylerin bilincinde olmak ne kadar güzel birşey
Sizi kutlarım.