Kendinizi bu kadar zeki sanmanız acaba neden?
Şurda kamu yararına bi iş yapacağız bezdirdiniz !
Madem bilmiyorsanız susun çıkın gidin konudan. !!!
Konu dışı olacak ama söylemek istiyorum ; Mesajlarına dikkat ediyorum, Yardım ederlerse " sağ ol , var ol " , Etmez sadece yorum yaparlarsa " çık git konuda ne işin var! " gibi cevaplar veriyorsunuz.
Cevabı verdiğiniz arkadaşta link paylaşımı yapmış , Gereksiz bi' şey dememiş. Siz hemen sinirlenmişsiniz. Biraz daha sakin..
Dernek içinde , Pek önemli değil bana göre yapılacak olan sosyal sorumlulukta.. Sonuçta bi' kurum üzerinden , onların bulduğu değerlendirdiği öğrencileri bizler okuturuz. Böyle , kendi aramızda dernek kurup , kendi mahalle çocuklarımızı okutmak , aramızdan bi' kişinin para toplaması bana açıkcası güven vermiyor. Böyle yardımı Deniz feneri gibi kurumlar kendi aralarında nasıl patlıyorsa , bu proje de eğer böyle yapılırsa Deniz feneri gibi olabilir.
Yıllarını vermiş ve ünlülerden de bi' çok destek almış kurumlar var. Onlar yardımıyla ; Ahmet, Mehmet , Ali , Veli gibi isimler hâyır yaptı diye değilde R10 - WEBMASTER FORUMU adı altında yardım yapılabilinir.
Amacım projeyi kötülemek değil , sadece açıklar hakkında yorum bildirmemdir. Projeye destek çıkanlardanım , Bende okutmak isterim vereceğim yardımlarla öğrenci(ler).. Ve bi' gün bakarsınız R10 adına bi' yerlerde tanıtımlarımız olur , Okuttuğumuz öğrenciler tarafından ilerde destek çıkarılırız. Belli mi olur , Etme bulma dünyası..