Yazısı son derece güzel ve doğru ben altına imzamı attım arkadaş.
Eleştirebilirsin , beğenmeyedebilirsin eyvallah sana bir lafım yok benim.
Ama sen kimsin dersen olmaz.O zaman ayıp edersin arkadaşım.
Biz Trabzonspor deplasmanına giden kafilemizin başına gelenleride dün gibi hatırlıyoruz.
Bazı takımların Avni Aker'de kendi evinde oynar gibi oynadıklarınıda biliyoruz.
Trabzonspor'un dün kurtuluş savaşı mücadelesi vermesine şaşırdığını söylemiş gerçekten bizde şaşırdık bir ara acaba Yunan takımımıyız diye tereddüt bile ettik biz futbol cahilimiyiz? bilmiyormuyuz Trabzonspor'un diğer maçlardaki halini.Selçuk Yula bunu anlatmış anlamak isteyene.Diğer maçlardada böyle oynasın demiş.Tebrikde etmiş bende ediyorum.En azından bu maçla beraber Anadolunun tek şampiyonu olma ünvanını kaybetmiş olmanızdan dolayı mutluyum hatta tek tesellim.Bu Lig bir yıl için değil gün gelir sizin rakibinizde bize düşer.
Anadolunun tek Şampiyonu olma ünvanı bizim için önemli değil öyle olsa size yenilirdik...önemli olan Anadoludan yeni şampiyon çıkarmış olmamız eğer Fenerliler böyle düşmanlık beslemeye devam ederse Trabzonspora karşı,kendileri kaybeder..eğer geçmiş yıllara göre daha sakin olan Trabzonspor taraftarı bundan sonraki fener maçlarında takımın üstüne biraz daha baskı koyarsa Trabzondan puan dahi alamazsınız(2000 li yıllardan önce olduğu gibi ) bundan önce yine 1-0 gibi skorlarla yendiğiniz oluyordu artık oda olmaz ... Zaten baştan belli değilmiydi, son 4 maçın 3 ü berabere bitti kadıköyde...Şimdi 5 maçda 4 beraberlik oldu evet Trabzonspor sizi kadıköyde yenemiyor ama sizde yenemiyorsunuz kolay kolay.Maçtan önce Chelsea - Wigan Şampiyonluk maçı gibi olur 8-0 deyip dalganızı geçiyordunuz evet çok baskılı oynadınız ama geçen senede biz baskılı oynadık o maçta 0-0 bitmişti hatırlarsanız fakat gol olmayınca olmuyor.Barca - Inter maçını hatırlayın Inter eledi ama süper defans yaparak...
Ben Trabzonsporun 2009-2010 sezonundaki tüm maçlarını 90 dk izledim
HugoBross dan sonra Şenol Güneş gelince takım takım olmaya başladı zevk vermeye başladı.
Şenol Güneşten sonraki Trabzonspor Bursada 1-0 yenikken 87 .dk da Umut bulutun golü ile Bursadan puan aldı .. Fenerbahçe de 2-0 dan 3-2 kaybetti o zaman yenseydiniz o maçı
Eğer yenseydiniz bursa ile puan farkını 8 e çıkartacaktınız o hafta Bursanın çıkış maçı Fener maçıdır...
Ayrıca,aynı takım Avni Akerde Galatasarayı 1-0 yendi .. BJK ile inönüde berabere kaldı o hafta BJK tökezledi sonraki hafta siz Kadıköy de yendiniz BJK yi saf dışı kaldı...
Bütün bu olaylara bakınca biz hangi takımın önünü açtık ? Galatasaray mı ? Beşiktaş mı ?
Bursaspor mu ? Eğer Bursada kazansaydınız Şampiyondunuz
Neden kendinizde suçu aramıyorsunuz ? Bu tip spor yazarları provokasyon yapıp taraftarları birbirine düşman ediyor..Artık bıktık bu taraflı medyadan... LigTV yede yazdım artık tarafsız spiker istiyorum diye..Trabzonsporun ataklarını ruhsuz ama karşı Istanbul takımının farklı out a çıkan topunu bile abartan spikerlerden bıktık artık.
Herkes şapkasını önüne koysun nerde hata yaptığını arasın yoksa Dünya kupasını yine TV den izleriz ...