Renovation adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bunun normal bir mail olarak atmanız dikkate alınmıyacaktır Bunu noter aracılıgı ile avukatın yazılı imza göndermesi daha etkili olur Ancak...
öncelıkle yasadıgınız sıkıntılar ıcın uzuntulerımı dıle getırmek ısterım
acıklamanızın bu kısmına katılıyorum noter aracılıgı ile avukatın yazılı imza göndermesi daha etkili olur
Sizin bunu tahsil edebilmeniz için imzalı sözleşme yada onlara kestiğiniz fatura olması gerekmektedir iş bu imzaların olmaması halinde bu paranı zannetmiyorum zahsil edebileceksiniz zamanında web Yazılım ofisim oldugu yıllar bende aynı derten yana baya magdur durumdaydım bir kaç kez dilim yandi daha sonra sözleşmeli çalışmaya başlamıştım ve sözleşmede yer alan teslim tarihinde fatura kesmeniz gerekmektedir
bu kısımda durum kısıye goreye degısır
konudakı hocamın karsı tarafa verdıgı hizmet Senetsiz borç takibi ne gırebılmektedır adı gecen maddenın cesıtlı fıkralarında mevcut uzun uzadıya saymaya gerek yok kanısndayım

eğer tarih şaşarsa avukat zorluk çıkarıyordu yanı tahsili için yanaşmıyordu o bahsettiğiniz nitelikli dolandırıcılık işi size patlıyor karşı dava açma durumu doğuyormuş..
burda sızın bahsettıgınız tarıh ıse avukatın uzlasmayı red etme sebebıne neden degıldır bu tamamı ıle elınızdekı hukukı haklarınıza ıtıraz suresının gecırılmesne yonelık zaman kazanma taktıklerıdır psıkolojık yıpratma taktıgıdır
unutmayızınız avukatlar bır davayı çözemiyorlar ıse uzatırlar
sayenızde bu konuları aydınlatma fırsatı buldugum ıcın tesekkur ederım eksiklerim var ıse hukukcu arkadaslarımız eklemelerde bulunucaktır saygılarımla