Web_Scripti adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tasarimin dosyalariyla birlikte bende bulunmaktadir. Cache sistemine kadar dosyalariyla vardir ve tasarim alindigi icin yazilimimda kullanmam en dogal hakkimdir. Satis yeterince baltalanmistir, lutfen bu tur tavirlarinizi Sikayetim var bolumunden yaziniz ya da pm atarak bilgi isteyiniz. Evet tema hazir wordpressler temasini olup scriptine tasarimini oturttum. Script sadece 1 kisiye satilmis ve 1 kisiye tasarim karsiliginda hediye edilmistir. Site icerisi super link sistemi vardir. Lutfen baskalarinin evinin gecim kaynagi olan paralarini baltalamadan once yeterince emin olup yaziniz. Konumun ilk sayfasindaki postlarinizdan oturu satis konum parcalandi. Kisaca ozet gecmek gerekirse yazilim bana aittir ve tasarim wp tasarimidir. Tasarimin Tum dosyalariyla birlikte bende bulunmaktadir. Lutfen on yargili dusuncelerden kacinalim.
Önyargı yok , gördüğümü bildiğimi soyluorm. Bu kadar web le ugrasan biri olarak bu temayı bilmemeniz imkansız bence. Sizi ne tanırım ne ederim bir dusmanlıgımda yok, olanı dedim. Bu kadar güzel bir sistem kurmussnz , tavsiyem r10 da bu temayı bilen cok kişi vardır ve itici gelecektir. Tasarımı değiştirmnz . böylece hiç bir sorun kalmaz . Tabi sizin kararınız. Herkesin geçim kaynagı bunu yazmanıza gerek yok. Konunuzu da baltalama degil bilakis bir bilgilendrme yapmıs oldum. Belki satıs sonrası alan kişiler bu temayı farkedecek ve sorun yasayacaktınız.Burda bu yazıları okuyanlar zaten kararını verir. Beni de biliyor bilen sizi de tabiki .
Ben alacak biri olarak görüp bunları yazıorm. Yoksa satıs yapmıssnz yapmamıssnz bana ne yarar ne zarar saglar , rakip urunler cıkartan biri de degilm cunku oyle olsa hiç yazmaz direk gerekli yerlere soylerdim geregi incelenir ve yapılırdı. burda ne keyfi bir yorum yaptım ne de sucladım. direk kanıt linkler ve satıs biçimi ki wp olaraktır tasarım degil, bilgi verdim . Suclama gibi almayınız. Burda bikac arkadası daha boyle olaylarla uyarmıslıgım var gordukce uyarırım ve o arkadaslarla da gayet iyiyiz suan amac kavga çamur vs degil yani . kolay gelsin.