varezi olan bir tema ve ben bir kişiden aldım. script karşılığında ben scriptin lisans teslimatını yaptıgıma göre sizce tasarım benim hakkım değil mi? kaldıki ben varezlerinin olduğunu bile bilmiyordum hatta kaldıki ben scriptin paralı satışı oldugunu bile bilmiyordum. ben o kadar tasarımını v.s. kurmusum ve böyle bir durum söz konusu. yinede dediğim gibi tasarım varezse benim güzelim yazılımıma sorun çıkarmaması açısından tasarım değişikliği yönüne giderim. ama şu var ben bu tasarımı almak için 99 tl lik scriptten 1 adet verdim. ve tasarımın paralı hali 75$ oda 110 tl civarına denk geliyor. hak hukuk çerçevesinde zaten ben parasını ödemiş bulunuyorum helal yoldan. yinede karşı taraf bana veren helal yoldan almadıysa lisansın iptali olmasada, tasarımımı değiştiririm. ayrıca bende tasarımın dosyaları içerisinde herşey full vardır. yani 2 dosya filan değildir. birebir wp tasarım dosyaları vardır.
Gereksiz yere satış konumun dışına çıkılıyor. buarada günlerimi gecelerimi koyduğum scriptime tasarımını entegre ettiğim bir durum ortada. kaldıki tasarım illegal yollardan alındıysa bunun değişimini yapacağımı belirtirim. 8 adet scriptim bulunmakta hiç birinde böyle bir durum olmadı ve olmayacağınıda belirtiyorum.
Problem scriptin karşılığı tasarımı veren o arkadaştadır, tabi woothemes.com daki tasarımı yapan kişiden almadıysan

.