arkadaşlar gittigidiyordan teknozirve isimli bi üyenin adı geçmiş ben bu adamdan şubat sonu kodak z915 ürün aldım.. çokta güzeldi.. ürün kendi hatamdan dolayı 1 mayıs günü evde hasar gördü..(15 cm mesafeden kutusunun üzerine düştü) adama ulaşmaya çalıştım sebepsiz bi şekilde engellemiş beni..

commercial invoice garanti belgesi demişti 10 gün uğraştım o belge ile o belgenin KESİNLİKLE VE KESİNLİKLE kodakta bir geçerliliği yok. bilenler bilir DATAPRO yetkili servisidir. kesinlikle kabul etmiyor bu belgeyi.. makine benim elimde kaldı..

gittigidiyorda faturasız satılan hiçbir makineyi almayın derim.. kendileri kendilerine garanti veriyorlar.. yani adama güveniyorsanız alın.. sorun olduğunda YETKİLİ SERVİSİN işinizi GÖRMEYECEĞİNİ bilerek alın.. satıcı engellerse ortada kalacağınızı bilerek alın derim.

inanmayanlar; isterseniz kodak ücretsiz danışma hattını arayarakta o belgenin hiçbir geçerliliği olmadığını öğrenebilirsiniz. yada datapro ya sorabilirsiniz. defalarca gittim datapro ya...

ben kodakı direk arayıp sordum. o ürünler ABD için çıktı piyasaya ama türkiyeye gidebileceği düşünülmedi. ürünler sadece ABD de garantili ama o da sadece faturası varsa dediler.. commercial invoice hiçbir işe yaramaz dediler.. tüketici hakem heyetine gitmeyi düşünüyorum bakalım...