Ben Galatasaray taraftarıyım.

Öncelikle anons konusunda büyük bir hata yapıldı, Fenerbahçe'nin stadyumunu beğeniyorum ancak organizasyonlarını bu stada yakıştıramıyorum. Geçmiş yıllarda da bir ışıkların kesilmesi olayı yaşanmıştı.

Bu düzeyde bir klübün bu düzeyde bir stadyumunda böylesi amatörlükler olmamalı.

Anons ile ilgili yorumum bu kadar.

Sonrasında lig/sezon için yorumumu da paylaşayım.

Aziz başkan'ın bence istifasına kadar gidecek bir olay göremiyorum, sonuçta ezeli rakip klüp ligi 74 puanla bitirdi, son haftaya kadar şampiyonluk kovaladı, 2. oldu ve şamp. ligine en azından ön eleme bileti kazandı.

Eğer her kaçan şampiyonlukta bir başkan ve yönetim istifa edecekse, tüm 4 büyüklerin yönetimlerinin en az 2 yılda bir toptan istifa etmesi gerekirdi.

Benim görüşüme göre asıl istifa etmesi gereken Fenerbahçe tribün liderleridir. Maçtan sonraki o rezil görüntülerden bir Türk sporsever olarak utandım. Panzerlerden su sıkılan taraftarlar, kendi stadını yakan izleyiciler, kendi stadının çıkış demirlerini yere deviren bir sürü psikolojisi.

Bu sadece Fenerbahçenin taraftar profilide değil, bu gün çıtayı yükselten Bursaspor'da şimdi aynı tehlike içinde. Diğer büyüklerde aynı tehlikede.

Taraftarın profilini yükseltmek lazım, gerçekten Avrupaya yakışmıyoruz. Bu rezillikler hep akdeniz liglerinde oluyor, Yunanistan, İtalya ve Türkiye..

Ne zaman bir İngiltere modeli taraftara sahip olacağımızı düşünüyorum ve karamsarlığa kapılıyorum, herhalde ben göremem, belki torunum görürse ne ala..

Avrupa bileti alan tüm takımlarımıza (özellikle Bursaspor'a) önümüzdeki sezon Avrupada başarılar, Galatasaray'ıma gelecek sezon Türkcell Süper liginde başarılar dilerim.