Hocam oncelikle tasarimin paraylabsatildigini nerden cikardiniz. R10 da konu actim bundan 4 gun once tasarim verene 1 adet script vericem diye kisi bana tasarimin Verdi. Tasarimi Verdi bende 1 adet script verdim. baltalanmaya gider yolda satis adedi yukselince oZel tasarim cizdiririm. Bir cok scriptten pahalu degil ayni fiyatta AMA ozellik olarak dahs Ustun. Yangel yat site buyusun mantigi vardir. Konuyu okuyanlar haksiz is yaptigimi dusuncekler. Yazilim benimdir temayi scriptle takastan aldim. Temanin varezi yoktur temayi kisi almistir bende scriptime entegre ettim

, Arkadaş ilk mesaj da link attım görmedin herhalde Woothemes in teması wp teması , Tasarım olarak satıldığı felan yok.
yine linki vereyim görmen için..
http://www.woothemes.com/demo/?name=groovy-video
Satışta "tüm hakkı" da woothemes de olan bir tema. Bi önceki mesajda zaten wp temayı kullandım google sevior vs dierek kabl edip şimdi tasarımı başkasından aldım demen iyi olmadı

, En sonunda benm sucum yok veren oyle verdi bilmiorduma gider herhalde bu

.
Temanın varezi yok demene gelince . Maalesef ki var Groovy Video Wp die aratan zaten sitenin kendisinden once varez linklerinin sonuclarını gorecektir maalesef ki...
Sistemine scriptine bişey demiorm zaten .
Yazdıklarım açık bence . Baltalamaya gitmesin bence sen dediklerime bi bak tasarıma bi çözüm bulabilirsn. bu temayı bilen var bilmiyen var ama bilen biri olarak diger kişilerinde benm gibi dusunudugunu tahmin edebiliorm. pPSD dosyaları ile beraber alman lazım ki buda 200 yada 150 dolarlık paket olması lazm .