WebEngineer adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Zamanında para verdik, şimdi w-arezde. Ne güzel ya bizde bekleseydik o zaman, hiç bi işe yaramadı. Bir şey demiyorum yazık.
Bilgiye önceden ulaşmak sizin için bir önem ve avantaj sağlamıyorsa birşey diyemeyeceğim. W*rez'e düşmesi konusunda Egemen Bey'in herkesten daha fazla üzüldüğüne inanıyorum. Sadece seti alanlar değil, hazırlayan kişide mağdur durumda kaldı...

devturkeli adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
çok saçma konuşmuşsun, microsoft bile önleyemiyor yazılımlarının illegal kullanılmasını..
Haklısınız. Ne kadar güvenlik önlemi olursa olsun bir kişi illaki kırıyor. Kimisinde kolay kırılıyor, kimisinde zor ama sonuç aynı.

Atayy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
teşekkürler paylaşmak güzeldir.
Teşekkürler.

WebEngineer adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İsteyen korur, bizim arkadaş e-book yazdı niye hala w-arez'e düşmedi.
Saçma felan konuştuğum yok. Adam kitabı yazalı 2 yıl oldu hala Varezde değil.
"İsteyen korur" gerçekten de saçma bir tabir olmuş. Bir insan ortaya çıkardığı bir ürünün w*rez'e düşmesini neden engellemek istemesin ki?

"kucuk insanlar kisileri normal insanlar olaylari buyuk insanlar fikirleri tartisir." sözünde olduğu gibi olay'ı tartışmayı bırakıp, ortaya atılacak çözüm önerilerini paylaşalım o zaman bu konu altında. Özellikle "WebEngineer" nickli arkadaşın ortaya koyacağı çözüm önerilerini merakla bekliyorum.