O anons olmasaydı da yenemeseydik bu kadar olay vs.. olmazdı. Millet deli gibi sahaya atladı şampiyonluk kutlamaya başladı, sonra bir anons "kusura bakmayın birader sizi kekledik şampiyon bursaspor" gel de olay çıkarma yani. Stattaki arkadaşı aradım noluyor diye adam hala şampiyonuz sanıyor kutlamalar yapıyor anons yüzünden. O anonsu yapan bulunup stada verilen bütün zarar ondan çıkarılmalı.
Kafadan 2 dakikamız top çevirerek geçti anons yüzünden. İmkansız değil kardeşim belki gol olacaktı. Anormal ataklar yapıyorduk son 3 dkda sayısız pozisyon oldu 2 dk içinde belki gol olacaktı. Kim imkansız diyebilir? Maçı izlemeyen nasıl bir oyun oynadığımızı bilemez ben hayatımda bu kadar pozisyonlu maç izlemedim.
Herneyse artık olan oldu. FB yönetimi bu olayın üstüne başta daum ve guiza olmak üzere takımı bir güzle temizlemeli, baronisinden santosuna vedersonuna kadar ne kadar bir işe yaramayan adam varsa gönderilmeli. Yabancı kontenjanı adam gibi futbolculara yatırılsa çok süper olur. Ha baroni santos vs.. kötü mü değil ama yabancı kontenjanı çok daha iyi adamlara ayırılmalı.
Bursaya da tebrikler..