Sevgili r10 üyeleri beni bilen bilir; yeri geldiğinde karşılıksız sizlere rapid premium vermekten kaçınmadım Bana güvenmeniz açınızdan aşağıdaki linki veriyorum!

https://www.r10.net/account-amp-lisan...-ilk-defa.html

ARKADAŞLAR EMEK HIRSIZLIĞI OLMAMASI İÇİN SÜREKLİ RAPİDSHARE STOKUMUN NE KADAR KALDIĞINA DAİR MESAJI GÜNCELLEYECEĞİM !

NASIL POST ATILACAK / KURALLAR:

1. Size belirli bir kategori verilecek özel mesaj ile. Sadece o kategoriye ve o kategoriye ait güncel haberleri ekleyeceksiniz.
2. Size belirli bir site verilebilir. O siteden de belirli kategoriye haber ekleyebilirsiniz.
3. Haberin içine 1 tane haberle ilgili resim ekleme zorunluluğu var! 1 tane resim eklenecek.

Aranılan Şartlar:

Siteme editör arıyorum. Attıkları her 10 haber karşılığında rapidshare premium vereceğim. Herkes 1 kez isteme hakkına sahiptir. Eğer verdiğim premium biterse ancak ikinci kez 10 haber ekleyerek yenisini alma şansına sahip olabilmektedir.

Kısaca 10 haber ekle = 1 adet günübirlik RapidShare Premium!

Editör olacaklar lütfen siteme üye oldukları kullanıcı adınısını, msn ve eposta adresini bana PM yolu ile iletsinler. Bende günübirlik kullanabilecekleri sorunsuz rapidshare premium vereceğim Süprizlerimde olacak tabiki.

Arkadaşlar RapidShare Premiumlar elimdeki stoklarla sınırlıdır. Uzmanlık alanı ile ilgili kendi makaleleri olanlara özel kategorilerde açabilirim. Kendi 10 makalesinide girebilir.

-------------------------------------------

BAŞLAYALIM ! HABER EKLEMEK İÇİN:

1. Siteye Üye ol
2. Editör Olarak Giriş Yap
3. Haber ekleme yerine gel
4. Haber Ekleme Kurallarına bağlı olarak 10 haber ekle. Kategorisine uygun seç. Kesinlikle 1 tane upload resim ekle! BU ŞARTTIR !
5. Bana r10 üzerinden PM ile kullanıcı adını,epostanı premium istiyorum şeklinde mesaj at.
6. Premium AL

Basit dimi ! Eğer premium biterse yeniden 10 haber gene premium ! ne kadar köfte o kadar premium ! verdiğim premium biterse ancak yenisini yeni haberleri girenlere verebilirim.

Saygılarımla

--------------------------------------------

PM Kontrol Saatleri: 07.00-08.00 | 17.30 - 23.00

RAPİDSHARE STOK: 200 ADET
KALAN STOK: 90 ADET

ÖNEMLİ: Arkadaşlar Haberlere 1 tane manüel resim eklemek zorundayız. Çünkü sistem ufak resim olarak eklenen resimden 1 tane resim oluşturuyor.

Saygılarımla