taylan2805 sana katılıyorum. sen burda görüşlerini yazmışsın yaşadığın sorunları ve iyi yanlarını yazmışsın.. kimse wayy bizim şirket hattında böyle olumsuz şeyler yazamaz gibisinden söyliyemez hostgator da en küçük paketin kuponlu fiyatı 1 cent e geliyo yani bir sakkız parasına aldım herşeyi kurdum filan google ye de reklam verdim pat hesabınızı doğrulayın diye bi mail + hesap suspended kim bilir adwordta kaç YTL kaybettim bu yüzden 1 cent için güvensizlik oluyosa peki biz nasıl bunlara güvenip bilgilerimizi gönderecez? sonra mail atarlar ısrarla hatta ararlar neden bize güvenip bilglerinizin kopyasını göndermiosunuz gibisinden 1 cent için bize güvenmiosanız biz size hiç güvenmeyiz. peki neden hostgator çok ünlü bu forumda ? hostgator da bir türk çalıştığı için bizim türk düşüncesi de şu şekilde yer alıyor haa burda türk çalışıyo türkler kazansın gibisinden düşünüyolar ama bu düşünce yanlış bence insan nereden ekmek yiyosa orayla çalışmalı kimse duygularıyla hareket etmemeli mantığıyla hareket etmeli başka bir konu Hoşgeldin Hostgator Türkiye adlı başlıkta upload sitesinin sorunsuz olduğunu söylemişsin bi aradaşa şimdi bu başlıkta da yasak olduğunu söylüosun .. ve artık yorum yapmıyorum