fenArt adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Proje yapıldı da bir sorun bu mu kaldı ?
Lütfen biraz geliştirici olalım.
Gelecek döneme zaten.
Şuan ne yapılsa olmaz.
Şu 4 ay da sadece
50 kişi 12 lira verirse 2,400 lira para eder.
Az değil.
Hop ,tamam sakin ol dostum.. )

cakirtasarim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Daha iyi hocam, projeyi biraz daha yayabilirsek okulların açılmasına yakın toplanan miktarla öğrencinin masrafları karşılanır.
Evet ,Böyle uygun olur.


--
Reklamlarda çıkıyordu , 40 TL 'e sizde bi' öğrenci okutun diye.. Bi' öğrenciye 600 TL harcanması çok derim. Ben öğrenciyim , kırtasiye masraflarım bile 150 TL 'i geçmez. Defterler , kalemler , uçlar , silgiler 150 TL kadar zor eder. Ortalama 40-60 TL arası bi' ücrete rahatlıkla okuturuz öğrenciyi..

Ama bu okutmayı bi' vakıf üzerinden yapmalıyız. Elden olmaz , Tam olarak hangi vakıftı hatırlamıyorum ama eğer gerçekten dolandırıcılık olmadan böyle bi' şey yapabilirsek , Bende yardımcı olurum.

Her ay 40 TL 'ye bi' öğrenci okutabiliyormuşuz. Bunu 4 kişi olarak yapabiliriz , Toplu olarak bir hesapta toplar ve o hesaptan ödemeyi geçip makbuzu tüm payı olan arkadaşların e-maillerine göndeririz. Böylelikle hiç bi' şekilde ne şüphe olur ne de güvensizlik.