Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
Selam arkadaşlar, konuda adı geçen gibi para ödemeden siteme ortak arıyorum, neden mi?
2003 yılından beri kayıtlı olan web sitemin arkadaşlarımın kışkırtıcı sözleriyle sohbet sitesine çevirdim, sohbet sıralamasında 3. sayfaya kadar getirdiğim siteyi güya arkadaşlarımla beraber yükseltecektik ki hepsinin binbir manevrası sonucu yalnız kaldım. Uzun lafın kısasını dile getireyim, web sitenin 2 yıllık webhost ödemesi yapıldı, eschat'i mevcut bir sohbet bölümü var şuanda başka yere yönlenmiş durumda, Şiir, video, fıkra, hikaye, rüya tabiri, sözler vs. gibi içerikleriyle 40 50k ya yakın içerik eklenmiş bir sitedir ve içerik eklenmesi kolay bir yapıda Joomla sistemiyle, vb forum kullanılmaktadır. Web sitem ile artık ilgilenmiyorum, işe gidip geldiğimde siteyi güncelliyecek vaktim bile olmadığı oluyor. R10'da bir arkadaş ile anlaşıp Anasayfa temasında özel tasarım çıkarttırmak içinde bugün ödeme gerçekleştirdim. Emegimi boşa çıkartmayacak link değişimi mi yaparsınız blog mu eklersiniz, içerik mi girersiniz ne yaparsanız artık kendi sitenizi kasıcak ortak arıyorum. Benimde aradığım böyle birşeydi diyenler buyursun diler msnden ulaşsın dilerse PM'den ulaşsın.
Ben yaparım ederim diyipte 1 hafta 10 gün sonra yapamıyorum, edemiyorum, imkanlarım olmuyor, sorunlarım var diyen arkadaşlar eklemesin ben her zaman bu konuyu açabilecek biri değilim. Uzun yıllar birlikte olabileceğim birini arıyorum. Web sitesi imzada olan sitedir. ilgi ve alakanız için teşekkür ederim..
msn: webmaster[@]webhane[.]com