Natrotech (samet) in en yakın arkadaşı olan nadir bey ile 10.03.2010 tarihinde cs dedicated için görüştük.Görüşmemizde natrotech firmasında kullanılmayan bir makina olduğunu boşta durucağına cuzi bir fiyata (160TL) bize kiralayabileceğini söyledi.. Bizde 2-3 gün Sonra 60 Tl hesabınıza aktaralım makinayı hazırlayın bana 1 ip teslim edin ip onayı veriyim daha sonra 100 Tlnizi hesabınıza aktarayım dedim bunlarda kabul etti. 13.03.2010 tarihinde 60 tl nadir beyin hesabına aktardım.. Nadir bey beni Natrotech genel sorumlusu olan samet beye yönlendirdi samet bey telefonlarıma olsun maillerime olsun msnden olsun hiçbir şekilde cevap vermedi.. Nadir beye bu durumu aktardığımda benim yapabileceğim bişey yok sametle senin sorunun dedi. Daha sonra nadir sen bekle o makinayı ben alıcam sanada ip vericem dedi ama bugün 20.05.2010 hala ne para iadesi nede makina teslimi var..
r10 kullanıcıları bunların nasıl bir firma olduğunu görsün.. Sözde büyük bir adam akıllı hizmet veremedikten sonra dünyaca ünlü firma olsa neye yarar..

Natrotech Yöneticilerinden Bir açıklama istiyorum eğer yüzünüz warsa tabiki..

[ Nadir ile hiçbir sorunum yoktur. Nadir her zaman yardımcı olmaya çalıştı ]

İyi günler.. CsGames.NeT