Merhaba arkadaşlar boş vakitlerimizi eğlenceli hale getirmek için bildiğiniz gibi msn üzerinden oynanan birçok oyun var . Bunlardan birisi de Mayın Tarlası bayrakları adlı oyun msn üzerinde en çok sevilen oyunlar arasında yer almaktadır. Biz de R10 üyelerine özel bir turnuva yapmak istedik . Turnuva şuanlık ödülsüzdür ama ilerleyen zamanlarda ödüllü olacaktır. Evet arkadaşlar turnuva kurallarını aşağıya yazıyorum .

Turnuva Kuralları:
*Şuanlık sadece 8 kişi katılabilmektedir. Katılmak isteyenler bana özel mesaj göndererek ya da bu konuya msn adreslerini yazarak bana ulaşabilirler.
*Turnuva Saatleri buraya yazılacaktır. Bu konuyu sık kullanılanlara kayıt ediniz. Çünkü karşılaşma tarihleri bu konu editlenip yazılacaktır.
*İleride sponsor bulabilirsek hosting ödüllü , link ödüllü birçok mayın tarlası bayrakları turnuvası düzenleyeceğiz.
*Karşılaşma saatinde online olmayan kişi diskalifiye edilip mağlup gelmiş sayılacaktır.
Önemli Not: Rakibinizin msn adresini ben size msn'den söyleyeceğim ve sadece 1 el oynayacaksınız. 1 el sonunda iki tarafta caps alıp bana msn üzerinden sonucu yollayamak zorundadır.

Msn bazen hata verebiliyor . Hata verirse karşılaşma tarihi ertelenip burada belirtilecektir.

Katılmak İsteyenler Aşağıdan Msn adreslerini gönderebilir ya da bana özel mesaj olarak msn adreslerini gönderebilirler.

Katılanlar:
1. Netadam
2. fenArt
3. Srdr
4.
5.
6.
7.
8.