AliArslan,

insanlara girişi gösteriyorsunda bir çok insan o giriş yüzünden çıkış yapamıyor. Belli seviyede takılıyorlar, yani demek istediğim heryer giriş seviyesindeki dersler ile dolu. PHP öğrenmeye başlayan biri başlangıcı çok rahat yapıyor, atıyorum session öğreniyor, mysql veri girmeyi öğreniyor, veri çekmeyi öğreniyor. Ama adam konularda ilerleyip giriş seviyesini geçtikten sonra tıkanıyor. Sebebide bu öğrendikleri hep giriş seviyesinde şu şöyle olcaktı demekle kalıyor, o giriş seviyesinde öğretilenleri toplu halde kullanıp neler yapabilceğini gösteren birşey daha olmuyor. Yani ORTA SEVİYE yok. Bak TürkEkip PHP setinin en büyük avantajı bana göre o portalı oturup yazmasıydı, insanlara birşey öğretip giriş seviyesinde bırakmayıp onları orta seviyeye kadar götürüp geliştirin şimdi kendinizi diyordu. Bahsetmek istediğim sana anlatmak istediğim de bu. add_action() fonksiyonunun nasıl kullanıldığını öğrenirsin adama örnek olsun diyede 3. level herkesin ulaşabilceği bir plugin yaparsın ama biraz daha ileri gidip bu plugini sadece 9. level kullanıcıların görmesini sağlamasını anlatmassan o adam orda donar kalır. Ve zaten fazla kaynak olmayan ve öğrenmesi zor olan konularda bunlar. En basit örneklendirmesini yaptım.